Does it work??

2014-09-29 @ 21:01:00
Go kväll måndag!
Planen var att skriva ett "riktigt" inlägg, men eftersom datorhelvetet har gett upp IGEN, så får det bli ett snabbt inlägg från mobilen. :( 
(Vilket knappt heller funkar efter ios 8 uppdateringen, suck!!)
 
I eftermiddags testade jag "it works" body wraps för första gången. Jag har massor att skriva (och länka) om det här, men det får bli när jag sitter vid en dator. Tills dess får jag hänvisa till Google för er som inte vet vad det är, haha!
 
På återskrivande! ❤️ 

Två trevliga luncher

2014-09-27 @ 10:20:00
I torsdags blev jag upphämtad av Emelie på jobbet, strax innan lunch. Vi åkte vidare mot Partille och Allum för en lunchdate med fina Sofia och hennes bebsibula, som är "hemma" på besök i Göteborg några dagar. ♥ Det blev (såklart) sushi, muuums! ^^
Kramar, mys med magen, skvaller och skratt hann vi med innan jag var tvungen att åka tillbaka till jobbet igen. :( Stunden gick på tok för fort, men jag är glad att jag hann träffa Sofia denna gången, eftersom jag oftast är sjuk när hon är här på besök. Nästa gång vi ses är hon mamma!! ♥ :)
 
 
Och igår (fredag) var jag och två kollegor inbjudna på JULBORD av profilföretaget ConEra på lunchen. Jag vet att det är galet tidigt med julbord i september, men det är deras "grej" att vara först. :) Dessutom visade dom upp massa fina tryck- och profilsaker som företag (typ vi) köper in som julklappar till sina medarbetare och kunder, och det är såklart hög tid just nu.
 
Jag måste erkänna att jag inte alls var sugen på (årets första - såklart!) julmat igår förmiddag och när vi klev in i julpyntade lokaler som luktade glögg och pepparkakor kändes det väldigt konstigt, haha... Men när jag väl såg julbordet blev jag sugen och det va galet gott, även om jag inte fick i mig så mycket. Man har ju inte direkt hunnit "äta sig mätt" på skiten ännu, som man kanske oftast har gjort lagom till julafton. :)
Goodiebag och julklapp påväg ut... Mätt och belåten, man tackar! ^^
 
Dagens lunch idag blir förmodligen rester från i veckan. Alltid lika spännande, haha! ^^
Nu ska jag ta tag i denna lördagen och se vad den har att erbjudan. Puss och kram! ♥ ♥ ♥
 

6 måndaders förvandling...

2014-09-25 @ 21:12:23
25 september idag, vilket betyder att det inte bara är löning (yeeey!) utan även min halvårsdag
sedan operationen. :) En milstolpe! Det har verkligen gått snabbt och förvånansvärt enkelt.
Jag ångrar inte en sekund att jag bestämde mig för att genomgå en gastric bypass operationen,
efter många års (misslyckade) försök till viktminskning. Min VIKT(iga) resa är långt ifrån klar
(jag gissar på att den kommer pågå resten av livet?) men jag är supernöjd, redan! :)
 
De vänstra bilderna är tagna några veckor innan operationen och de högra togs i morse...
[Nej, jag har inte sölat på bröstet... Blixten som blänker, haha!]
 
Och innan bilderna knäpptes i morse, klev jag upp på vågen igen:
Totalt sedan jag började med VLCD den 26/2 -50,8kg
Sedan operationen den 25/3 -37,7kg
Sedan förra veckan (onsdag 17/9) -1,9kg
 
Som jag skrev häromdagen, så känns det helt galet att jag har lyckats gå ner över 50kg!! ^^
Det trodde jag aldrig! Men förhoppningsvis är inte min resa klar ännu på några (10-15) kilon.
Men OM det inte skulle hända mer på vågen nu, så är jag sjukt stolt och nöjd över mig själv. :)
 
Och proverna som jag tog på halvårskontrollen förra veckan såg bra ut. Puh!
Ni som är intresserade kan kika på resultatet HÄR!
 
1000-tack för alla fina ord, kommentarer, heja rop och stöttning under denna resan!
Ni är guld värda, massa pussar och kramar till er! ♥ ♥ ♥

Om tre månader...

2014-09-24 @ 21:05:00
...sitter nog varenda kotte och mår illa över att ha ätit för mycket av julbordet, nötter, knäck, choklad från paradisasken osv. Och snart kommer nog tomten, om han inte redan varit där med en välfylld säck?
BARA TRE MÅNADER KVAR TILL JULAFTON!! Vart fan tog detta året vägen?? Galet!
Något som hunnit köpa första klappen ännu? Själv har jag spanat in dom här till Neo, men inte hunnit köpa dom än. Hur som helst tror jag han kommer bli nöjd! :) Får väl se om man vågar köpa mer än så, för häromdagen hade vi följande konversation här hemma...
 
Neo: Mamma, jag har tänkt på en sak.
Jag: Jasså... Vadå?
Neo: Jag har ju väldigt mycket leksaker...
Jag: Hahaha! JAA! Väldigt mycket!
Neo: Som jag nästan aldrig leker med...
Jag: Precis....!?
Neo: Så denna julen ska jag nog inte önska mig något i julklapp...
Jag: Nähää??
Neo: Inga leksaker i alla fall... Men pengar ska jag önska mig av tomten, bara pengar!
Jag: Tomten ger inte bort pengar älskling, han har ju en leksaksverkstad. Där han bygger leksaker, inte pengar! Men av oss kan du ju önska dig pengar...? Och kanske av släkten?
Neo: Kommer inte alla julklappar från tomten??
Jag: Öhhh, nää...?! Bara EN tror jag? Den han lämnar på natten! ....vad ska du köpa för pengarna då? (Försöker snabbt lämna "tomte snacket" och vad han ger och bygger, hahaha!)
Neo: Jag ska spara pengarna och bli rik, och kanske köpa några simmärken.
 
Herre jösses!! Är det verkligen MIN son?? Som ska SPARA pengarna...? ^^
Nåja, vi får väl se hur det blir med önskelistan när leksaksaffärerna börjar skicka ut sina kataloger, haha! Men än så länge önskar han sig som sagt pengar, att spara och köpa simmärken för! :)
 
 
 
Glömde väga mig i morse, så i morgon (på självaste halvårsdagen!) kommer ett inlägg om veckans vikt... Håll till godo! ♥ Over and out.

Frost, tårar och kopparstöld

2014-09-23 @ 20:14:00
Sommar i helgen, höst igår och vinter idag?? Det var FROST ute i morse!! Fy satan va kallt... Burr!! Det blev både mössa, vantar och halsduk för min del, haha! "Bara" tunn höstjacka dock, men med tjock kofta under. Fryser ju konstant nu för tiden, så en tjockare jacka känns inte allt för långt bort. Ska bara köpa en innan jag kan börja använda den! :)
Som ni ser så ser inte Neo så himla happy ut, och det var han inte heller. Min fina, gosiga, underbara lille kille är som förbytt vissa dagar... Han blir arg för minsta lilla, exploderar över småsaker, smäller i dörrar, skäller, gapar och skriker, kastar saker och INGET man säger är bra! (Sexårstrotsen ska ju tydligen vara "lilla tonåren"!?) I morse hade vi en sån stund, puh! :(
Jag försöker vara lugn, tröstande och pedagogisk medan jag försökt att vara sträng och straffande (hot och mutor) andra gånger... Inget hjälper! Att man dessutom ska stressa iväg till fritids med honom, för att sedan hinna med ett tåg gör absolut inte saken bättre, snarare tvärtom.
Idag "kastade" jag in en skrikandes och gråtandes Neo på fritids, en snabb puss och kram fast han inte ville och ett "ursäkta, men jag måååste med tåget som går om 5 minuter" till fröken för att sedan rusa iväg känns långt ifrån ok. :( Hjärtekrossande!
Fortsätter hans humör såhär, så blir det inget nytt månadskort när mitt nuvarande går ut. Jag vill kunna sitta ner och krama honom och skiljas som vänner, istället för att stressa iväg till ett tåg (som bara går två gånger i timmen). Har jag bilen utanför känns det ok, då hinner jag ändå!
Jag håller tummarna för att den perioden snart är förbi... Vill ha min snälla kille tillbaka, varje dag!
 
 
Och som om morgonen inte redan var skit efter bråk och hemsk lämning så var tåghelvetet försenat i över en timma pga av kopparstöld!! ...nej då, min spiral sitter säkert kvar på rätt ställe - den är inte stulen! ;)
Idioter som inte kan skilja på mitt och ditt, så tröttsamt!!
Nåja, tillslut kom jag fram till jobbet... Försenad, men lättad efter att ha pratat med Neos fröknar som meddelade att han inte var ledsen längre, utan glad och trevlig. Skönt att höra!
Arbetsdagen flög fram i en rasande fart och tågproblemen var lösta tills det var dags att åka hem vilket kändes skönt. :)
 
Nu ska jag bädda ner mig under en filt i soffan och kolla om jag hittar nån bra film på Netflix. Sen blir det nog tidigt i säng. Helt slut!
 
Kram på er!

Från 0 till 100

2014-09-21 @ 21:59:20
Tidigt i morse var Neo uppe och flamsade och tramsade och gårdagens feber och huvudvärk var som bortblåst... Härligt men skumt! :)
Han har varit helt galen idag! Flaxig och fnittrig, på ett bra sätt visserligen, men jag hängde inte riktigt med i hastigheten... Från 0 till 100 över en natt, haha! ^^
Själv ville jag bara ligga och slöa i soffan i morse efter frukosten medan Neo tyckte att jag var en perfekt hoppborg! Hujeda mig!

Han klarade med andra ord av att gå till simskolan idag, vilket han längtat efter hela veckan. :)
Han var jätte duktig och fick tillsammans med två andra barn i gruppen gå in till stora bassängen och simma och hoppa/dyka lite. Nöjd kille!

Nu är det dags att gå och lägga sig och ladda för ytterligare en arbetsvecka. Tjohej! :)

Höstlyx

2014-09-20 @ 19:58:00
Har suttit och hoppats och längtat efter nått bloggevent inom snar framtid, så gissa om jag blev glad när denna sidan dök upp på Facebook häromdagen...? :) Ska bli väldigt roligt och jag ser verkligen fram emot att få träffa mina härliga bloggkompisar! ♥
Att det dessutom är ett billigt event utan övernattning, i Göteborg en "vanlig" vardagskväll gör det hela ännu lyxigare tycker jag. Weeeii, lääängtar! ^^
Läs mer om eventet HÄR! Hoppas vi ses där!?

Nöjd tjej men mindre nöjd son...

2014-09-20 @ 12:20:52
Försökte blogga redan igår kväll från ajfånen och appen, men det gick inte alls... Beror förmodligen på iOS 8.0 uppdateringen? Nåja, datorn funkar fint för tillfället, så det är väl bara att tuta och köra härifrån. :)
 
Igår var jag på "halvårskontroll" på Östra, efter min gastric bypass operation. På torsdag nästa vecka (25/9) är det 6 månader sedan operationen, jösses vad fort det gått!! Och vilken resa...! Ashäftigt och faktiskt inte alls så jobbigt jag trodde. Klart att det varit påfrestande för kroppen men långt ifrån så jobbigt som jag hade räknat med.
Innan besöket hos dietisten lämnade jag lite prover, svaren får jag dock inte förens nästa vecka. Håll tummarna för att allt ser bra ut!!
Hos dietisten fick jag massor med beröm, vilket såklart var roligt. :) Så mycket som jag har gått ner nu, efter ett halvår, procentuellt sett räknat, har dom flesta som genomgått operationen gått ner lagom till 1-årskontrollen. Coolt!
Hon vägde mig också... -37,5kg sedan operationen, vilket blir -50,6kg totalt, sedan jag började med "flyt" inför operationen, den 26/2. Helt jävla galet!
Vägde mig även på vågen här hemma i morse, för att säkerställa (då det kan skilja mellan olika vågar och jag gått efter den här hemma från början) och jag blev lika glad här hemma som på sjukhuset igår. :) Whooopie!
Riktigt nöjd är jag men hoppas såklart på ytterligare viktminskning innan det är dags för 1-årskontroll. :)
Något jag inte alls är nöjd över är Neos feber och huvudvärk, som han haft sedan i torsdags eftermiddag... :( Han hade ju "tre-dagars-feber" för knappt en månad sedan, så det här känns tjatigt. Och just huvudvärken gör mig såklart orolig. Den gör honom dessutom väldigt ynklig och ledsen. Hoppas att det snart är över för den här gången, annars får vi kolla upp den där huvudvärken, känns läskigt att en 6-åring ska ha såå ont så han knappt kan gå utan att hålla i huvudet?!? Synen har vi redan kollat, så det borde inte vara den? speciellt med tanke på att han har feber samtidigt...?
Med risk för att få liggsår i röven och ryggen, ska jag nu mysa ner mig med honom i soffan och kolla film. Känns sjukt tråkigt med tanke på det underbara vädret... Men han orkar inte gå ut då han är väldigt ljuskänslig nu med huvudvärken. :( Och M är iväg och fixar med bilen som jag "körde sönder" häromdagen, så jag är låst här hemma idag och förmodligen även imån. Hepp hepp!
 
Hoppas ni andra har en trevlig helg iaf??
 

Ingen förändring...

2014-09-17 @ 22:06:52
Jag har kommit in i en riktigt "trött period" och det känns inte som att jag gör annat än att gäspa... Suck! 
Förhoppningsvis blir jag piggare när jag kommer igång med träningen. Just nu behöver dock M eftermiddagarna och kvällarna till att greja med husvagnen och även bilen som gett upp. Jag får med andra ord vara hemma (eller ute på lekplatsen) med Neo och avvakta lite till med träningen. 

Hur som helst, i morse var det dags att ställa sig på vågen igen...

Viktnedgång i samband med min min Gastic Bypass operation:
Totalt sedan jag började med VLCD den 26/2 -48,9kg
Sedan operationen den 25/3  -35,8kg
Sedan förra veckan  -0kg

Hopp och hepp! Inte ett hekto har jag gått ner (eller upp) den senaste veckan... Jag är dock inte förvånad, utan har väntat på en "platå" som är ganska vanlig att hamna på. 
Dessutom åt och drack jag inte så nyttigt i London i helgen, även om jag kompenserade med att promenerade i stort sett hela fredagen och lördagen. 
I vilket fall som helst är jag inte orolig över den uteblivna viktnedgången, utan ska se till att tänka lite extra på vad jag stoppar i mig och även försöka komma ut på lunchpromenader nu när jag inte får till det på kvällarna. :)

Och på fredag är det dags för halvårskontroll på sjukhuset. (Har det REDAN gått 6 månader!?!?) Ska bli roligt och intressant att höra vad dom har att säga. Det ska även bli skönt att se hur mina värden ligger till, då det även är provtagningar denna gång. ^^

Avslutar med en selfie och en godnatt puss till er alla... ❤️😘

London Weekend

2014-09-16 @ 22:41:00
Gokväll tisdag!
Är helt bombad och hade egentligen velat krypa ner i sängen och dra täcket över huvudet, men har jag lovat ett inlägg om min helg i London så ska det baskemej publiceras. :) So here we go...
 
Sent i torsdags eftermiddag fick jag skjuts till Säve flygplats (Göteborg city airport) av älsklingskillarna. Neo grät och var jätte ledsen över att jag skulle åka. "Jag älskar dig mamma, massor! Jag vill inte att du ska kracha med flyplanet och dö!!!" snyftade han förtvivlat medans han kramade min hand i baksätet, vilket inte direkt gjorde mina flygnerver lugnare! O_o
Väl framme fick jag massa gosiga kramar och pussar och lovade att inte dö... ♥ Lättare sagt än gjort eftersom jag trodde jag skulle dö redan innan jag klev på planet, av en hjärtattack!
Efter att jag vinkat av grabbarna grus mötte jag upp mina fina kollegor Camilla, Katta och Madde som jag skulle tillbringa helgen med i London. ♥
Med en lugnande tablett i kroppen gick flygresan väldigt bra och snabbt... När vi landat hämtade vi
bagaget och gick mot transfer bussen som skulle ta oss till Victoria Station. Därifrån promenerade vi
några hundra meter till hotellet (nån gång mellan 1 och 2 på natten) som var långt ifrån vad vi hade bokat.
Orkar inte ens gå in på detaljerna kring allt som inte stämde, utan nöjer mig med att
skriva att BO INTE DÄR om ni åker till London!! (Eaton Square Hotel)
 
Långt ifrån utvilade vaknade vi runt 7 på fredag morgon, gjorde oss i ordning, käkade fisig frukost
och fixade oss en karta för att sedan ta en taxi till Oxford Street...
 
Första stopp blev (såklart) Primark! :) Lite överskattat om ni frågar mig, även om jag lyckades fylla en
kasse och brände runt 80 pund... Vilket inte var så mycket om man jämnförde med dom andra!
 
Några timmar senare blev det en välbehövlig lunch och vätskepaus och sedan fortsatte vi att
kika i affärer och promenera på Oxford Street... Höll dock på att bli överkörd varje gång vi skulle gå
över gatan, då jag (såklart!!) tittade åt vänster istället för höger efter bilar, haha!
Trots denna fina texten i gatan vid varje övergång... Farligt med högertrafik juh!!
↑ Kaffe, fika och wifi-paus på Starbucks... :)
 
En sväng in på Disney Store...
Och ett besök på den gigantiska leksaksaffären Hamleys där jag köpte lite Pokémon prylar till Neo.
En helt galen affär med personal som stod över allt och demonstrerade leksakerna... Roligt!
 
Sen promenerade vi vidare ner mot Piccadilly Circus, där vi tillsammans med massa
andra turister fotade hej vilt och tog massa selfies, haha... Turist javisst! ^^
 
Saker värda att fota när man är i London...
Ännu en vätskepaus på Sherlook Holmes bar innan vi åt middag på en italiensk restaurang i närheten.
Efter middagen satt vi alla och gäspade i kapp och bestämde oss för att ta en taxi hem med
alla våra påsar. Duktiga flickor gick och la sig redan innan 23 för att ladda för ännu en dag...
 
Efter frukosten tog vi en taxi till Westfield köpcentrum där vi spanade i ännu mer affärer i några timmar.
Ett gigantiskt köpcentrum med mängder av affärer... Dock ingen shopping för min del (förutom huvudvärkstabletter, haha), men en väldigt god lunch i form av dumplings och kycklingspett. Muums!
Katta fixade även naglarna medan vi andra gick vilse, typ!
 
Därefter åkte vi vidare till Camden Market, väldigt mysigt men något flummigt. Pubar, matstånd från
alla världens hörn, torghandel, musik, affärer och marknader... Massor med folk och härlig stämning!
 
Vätskepaus of course...
Tidig middag, flummiga affärer och ännu mer vätskepauser... :)
 
Väl tillbaka på hotellet svirade vi om för att gå ut en sväng i "kvarteret". Dock blev det ingen
långvarig utekväll då alla pubar stängde redan vid 23... På en lördag?!? Nåja, eftersom vi ändå satt
och gäspade ikapp blev det ännu en tidig kväll i säng för att på söndagen gå upp och packa ihop allt,
checka ut och ta sig mot flygplatsen igen. Då vi flög till och från Stansted tog det nästan 2 timmar
med bussen (vilket jag inte hann reflektera över i torsdags natt), så det var ju tur att vi var ute
i god tid... För väldans vilka köer det var till säkerhetskontrollen på flygplatsen.
Resan hem gick också väldigt bra och jag hade fin utsikt från min fönsterplats...
Underbara Göteborg från himlen... ♥
 
 
En väldigt trevlig resa med härliga tjejer som jag gärna gör om... Två dagar var dock på tok för lite!
Nästa gång får det bli MINST en dag till. :) Och kanske liiite mer turistande än shopping. :)
 
Nu är det dags att stupa i sängen. Kram på er!
 
 

Glöm inte rösta!

2014-09-14 @ 07:00:00
[Tidsinställt inlägg... Då är jag är i London och roar mig!]
 
Hellooooo Sweden!! Jag vill bara kika in och påminna ALLA om att gå och rösta idag. Jag skiter egentligen i vad ni röstar på, bara ni tar er till vallokalerna och använder eran rösträtt. Väldigt viktigt!
 
Själv var jag iväg redan för en och en halv vecka sedan och gjorde min plikt... Inget svårt val för min del och som ni ser så hoppas jag på ett regeringsskifte idag. Dessvärre tror jag tyvärr inte det blir så! (Men jag håller tummarna!!)
 
 
Valkompassen på svt.se gjorde jag en vecka senare och mycket riktigt så stämde det med min röst...
 
Om några timmar är jag tillbaka på svensk mark och om jag orkar blir det en BILDBOMB från min helg i London redan ikväll, annars får det bli tisdagens projekt eftersom vi har skärmfritt i morgon (bytt dag!).
 
Over and out! ♥

Back to the 80's och resfeber!

2014-09-10 @ 19:49:00
I morgon vid den här tiden sitter jag på flyplatsen och hyperventilerar, typ! :( För att några timmar senare vara i London, vilket såklart ska bli skitroligt... Men usch vilken ångest jag har och har haft sedan i måndags. Hela min tankeverksamhet (som visserligen inte är så aktiv i vanliga fall heller) har totalt kollapsat. Dålig tajming eftersom det är och har varit fullt ös medvetslös på jobbet denna veckan.
Och det blir inte direkt bättre av att Neo är helt förstörd över att jag ska åka iväg och just nu ligger och grinar sig till sömns för att han tror att jag ska dö i en flygplanskrasch! O_o [Andas Hanna, ANDAS!!!]
Nåja, det ska som sagt bli jätte roligt när vi väl är på plats. Whooop whooop!
 
Tre av fyra coolingar som intar Londons gator i helgen! ^^
 
 
Idag var det dags för vägning igen... ( ( ( ( ( ( ( t r u m v i r v e l ) ) ) ) ) ) )
 
Viktnedgång i samband med min min Gastic Bypass operation:
Totalt sedan jag började med VLCD den 26/2 -48,9kg
Sedan operationen den 25/3  -35,8kg
Sedan förra veckan  -1,2kg

Shit Maj-Britt, över ett kilo på en vecka!?
Jag har visserligen haft en hel del magras pga mina flygnerver (sorry!) dom senaste dagarna, som förmodligen rensat ut både det ena och det andra. Kan det bero på det tro? Annars har jag bara hunnit med EN promenad. Hur som helst är jag mer än nöjd! :)
En total viktnedgång på 48,9kg innebär att jag är tillbaka på 80-talet. Känns otroligt och jävligt najs! ^^ Och om "bara" -1,1kg har jag gått ner 50kg... Insane!!!! Det trodde jag aldrig, faktiskt!
 
Istället för selfies denna veckan, visar jag min going till son i sina hemmagjorda brillor ♥ ♥ ♥
Älskar dig så in i bomben och kommer sakna dig (och din pappa såklart) i helgen!
 
Nu ska jag ta tag i packningen som förhoppningsvis blir light, med tanke på att jag vill få
med mig massor med nyshoppat hem på söndag igen... Weeeeiii!
Bloggen kommer med andra ord få vila i några dagar, men på instgram ska jag försöka bildbomba er!
[HannaOfSweden även där, men det borde ni ju ha koll på redan...!?]
 
~ Puss & Kram ~

Helgen som gick... Bildbomb!

2014-09-07 @ 22:09:00
En välbehövlig helg är snart till ända, tur man får "uppleva" den igen (och igen och igen!) med en
bildbomb här i bloggen... :) Vi startade helgen med gottigt fredagsmys som Neo valde. Mums!
 
I går åkte jag och Neo och hämtade upp kusin Filip för att sedan brumma vidare till Slottskogen
där vi mötte upp Anna och kidsen för en heldags playdate. Vi började på stora lekplatsen Plikta...

Efter nån timme promenerade vi bort mot Barnens Zoo, men gjorde en paus utanför Björngårdsvillan,
där vi (eller barnen??) hittade en Spiderman hoppborg... Tjoheeeeej! :)
En stund senare hälsade vi på getterna...
Elvira tog sig även en liten ridtur innan vi slog oss ner i skogen för att käka lunch...
Sen vidare upp mot djurgårdarna för att se om vi kunde få en skymt av den nya älgkalven,
men först matade vi "badfåglarna" med brödrester från lunchen...
Och precis intill stängslet låg älgmamman med sin bebis, sååå söt(a)! ^^
 
Sen vandrade vi ner till pingvinerna som Filip inte såg...?! "Alla sälar är i vägen!" Hahaha??
 
Nere vid Azaleadalen hittade vi en till lekplats där vi (eller alla utom jag) lekte Bockarna Bruse...
 
Slutetappen efter en glasspaus blev sälarna...
Sedan tackade vi för oss och rusade tillbaka till bilen innan parkeringen gick ut...
 
Filip följde med hem till oss för övernattning, då resten av familjen var iväg på kräftskiva.
Efter lördagsgodis, film och massa lek och bus somnade båda hyfsat tidigt, för att även vakna tidigt.
Tur att det finns plattor att underhålla dom med på mornarna så man får sova längre än till 6!!
 
Efter frukost och andra morgonbestyr blev det utelekt en stund... Lekplatsen för oss själva! :)
 
När Filip blivit hämtad åkte jag och Neo iväg på tredje lektionen på simskolan. Han var som vanligt
taggad och flamsig inför detta, haha... Men jag tror som sagt att vi satt honom i en för lätt grupp!
Inte för att han klagar, men jag tror att "fröknarna" tycker det är lite jobbigt när Neo säger
"det kan jag redan!" och "kan vi inte göra såhär istället?" hela tiden, haha! ♥ ♥ ♥
Får prata med dom nästa vecka och se vad dom tycker... Hade ju vart kul om han lärde sig något nytt!
 
Nu har jag suttit och gäspat sedan Neo la sig vid 19:30, hög tid att även jag lägger mig!
God natt alla fina, hoppas även ni haft en trevlig helg...?
 

Tips! ♥ LOPPIpåsen Förskola

2014-09-04 @ 19:10:53
Nu är förra årets succé tillbaka. Årets LOPPIpåsen Förskola innehåller senaste numret av LOPPImagasin och en mängd generösa erbjudanden och rabatter. Värdet på påsen, produkterna, tidningen och rabatterbjudandena är över 1000 kronor! Påsen får man helt gratis genom att handla varor hos Lekmer för 800 kronor eller mer. Man kan även beställa endast påsen och betalar då 49 kronor (plus porto). Beställ din LOPPIpåsen Förskola HÄR!
 
 
♥ • ° • ♥ • ° • ♥ • ° • ♥ • ° • ♥ • ° • ♥ • ° • ♥ • ° • ♥ • ° • ♥ • ° • ♥
 
Och på tal om Loppi så fick jag hem en härlig LOPPIblogbag Höststart häromdagen... :)
Grymt innehåll som möjligt! Denna gången innehöll paketet:
 
♥ Andra numret av LOPPImagasinet. Som bland annat listar bästa tipsen inför förskolestarten,
tips på hur man lagar goda mellanmål, läs och se bilder på förvandlingen av hur en trist
klädkammare blir ett lekfullt barnrum. Finns att köpa HÄR!
 
♥ Sköljmedlet Tropical Passion från Softlan. Luktar underbart "lyxigt" i lägenheten nu,
efter att jag nyss hängt en maskin på tork. :)
 
♥ En snygg LOPPIpåse i typ, illustrerad av Kitty Jutbring. Påsen kostar 100kr
(finns att köpa HÄR!) och för varje såld påse går 50kr oavkortat till Childhood.
 
♥ Ett paket fiskpinnar från Findus. Gott allternativ till laxen vi äter här hemma
1-2 gånger i veckan för att få i oss tillräckligt med nyttig fisk. :) Mums!
 
DVD filmen Rio2 som vi såg redan på bio men som förmodligen kommer gå varm här
hemma i höst. Älskar karaktärerna, den svängiga musiken och alla underbara färger i denna film. :)
 
Ekologisk kokosmjölk och paneng red curry spice mix från Santa Maria. Jag misstänker
att det blir en god kycklinggryta i helgen...? ^^
 
1000-tack LOPPI för den välfyllda blogbagen!!! ♥ ♥ ♥

Ännu en vecka...

2014-09-03 @ 21:19:33
Gissa vaaaaad?!?! Jag sitter vid datorn och bloggar... Yeeey! M fick igång fanskapet den ännu en gång, haha! Hurra hurra, han är änna bra att ha den där gubben. ♥ ♥ ♥
 
Onsdag idag och i morse ställde jag mig på vågen igen... Efter ytterligare en vecka utan träning/motion och en helg fylld av alkohol och för mycket god mat hade jag absolut inga förhoppningar (som vanligt), men jo då! Det fortsätter neråt, lite i taget. ^^
 
Viktnedgång i samband med min min Gastic Bypass operation:
Totalt sedan jag började med VLCD den 26/2 -47,2kg
Sedan operationen den 25/3  -34,6kg
Sedan förra veckan  -0,9kg
 
Och två bilder för att se lite skillnad...
 
Jag har mått lite sisådär sedan i torsdags. Dels mens och tillhörande värk från helvetet, sen har kristallsjukan kommit tillbaka (tror jag?) och jag känner mig yr, vimsig och snurrig till och från hela dagarna. Bakis i helgen och ont i magen (lite kramper typ) och illamående idag och igår. Hmmm...?!
Kom ut på en lunchpromenad på jobbet igår, med några kollegor och även en liten sväng på kvällen, men that´s it! Vågar tyvärr inte så mycket mer nu när jag mår såhär... Så fort jag känner mig bättre tar jag tag i promenaderna igen och passen på gymmet, lovar! :)
 
Fick även en kallelse för 6-månaderskontroll idag. Den 19/9 ska jag dit och det ska bli skönt att få göra lite prover och se hur alla värden ser ut... Kanske har jag brist på något och därför mår som jag gör? Känns även bra att få följa upp med dietisten.
 
Garderoben börjar eka tom på passande storlekar nu! Visserligen kul att köpa nytt, men det koster ju tyvärr en hel del och dessutom gissar (och hoppas) jag att viktnedgången kommer att forsätta neråt, varpå det känns onödigt att köpa för mycket. Vilket i-landsproblem! ;)
Mitt konto känner sig dock hotat inför den kommande Londonresan... 8 dagar kvar och mina flygnerver börar sakta men säkert krypa sig utanför skinnet, stackars mtt resesällskap säger jag bara!! :( Men det kommer bli super roligt även om jag inte ser fram emot flygresan. Whoppie!!
 
Nä, nu ska jag passa på att göra andra saker på datorn när den väl fungerar, haha! Puss på er! ♥