Mässa & Match

2009-02-28 @ 21:25:06

Klockan 09.20 i morse (förmiddags?) träffades jag och Anna utanför mässan. Klockan 09.30 slog dom upp portarna och vi, tillsammans med många andra, rusade mot Kronans monter... O_o För där fick dom 100 första besökarna varsin "GoodieBag", med massa kul saker i. ^) Tack för tipset Terese!! :D (Vi blev alltså 2 av dom 100 första!)
Sen gick vi vidare till Liberos monter, där alla gravida fick varsitt litet "startpaket". Hmm... Guilty as hell Så både jag och Anna putade ut våra magar (inte för att jag behövde puta så mycket, haha!) och lyckades få varsitt paket. *blush*

Dagens gratis prylar:

Blöjor, våtservetter, Semper burkmat, en Nova Star mössa, reflexer, shampo, balsam, majskrokar, nått tärnings-spel från Niva, plåster, tandborste, 3-pack Semper festis, Mama tidning, skötunderlägg, badolja, lotion, badlakan, amningskupor, namn-armband, solskydd till bilen och idominsalva.
Har säkert glömt nått! Men mycket grejjer va det iaf... ^^


Vi gick säkert 3-4 varv inne på mässan, för att vara säkra på att vi inte missade något spännande! :P Många av montrarna hade kanon erbjudanden, medans andra var svindyra. Blev några fynd och några "måste ha" -köp, hahaha!
Farligt, men kul att gå på mässa!!
*iih* Men som tur var gick vi gratis, eftersom snälla Camilla gav oss varsin biljett... Tusen tack gumman!! *love*

Dagens fynd:
  
 
En spillfri "Ready to drink" (50kr) och två nappar (40kr) från Nuby, en mössa (100kr)  från Frithiof och en ärmlös body (50kr)  från Rabdido, två dreggel scarfs (20kr/st) från Name It, en UV Swimsuit (150kr) från Aussie's Finest, och sist men inte minst... Två rosa mössor till mig, från JNY-design. Fick båda två för 150kr, eftersom jag inte kunde bestämma mig vilken jag skulle köpa!


Lite fattigare men väldigt nöjd, gick jag från mässan med händerna fulla av påsar. Och eftersom magen kurrade på både mig och Anna, traskade vi ner till avenyn och Hard Rock för att käkade lunch. Smarrens!!



Mätt och belåten åkte jag vidare till Lisebergshallen, för att kika på innebandy match! *huh* Min gamla vapendragare Sofia, som numera bor i Ö-vik, hade bortamatch mot Pixbo. Och eftersom det inte är allt för ofta hon befinner sig i Göteborg nu för tiden, så gick jag dit och hejade på hennes lag.
Tyvärr förlorade dom med 5-3. *hmm*  Men det va kul ändå! Och Sofia va jätte duktig!! :D

Sofia in action!
  
Sen tackade hon sin hejarklack!





Och om ni undrar varför jag bloggar istället för att kolla på melodifestivalen...?
Så är det för att den suger!! Bojkotta hela skiten!
Mad

Det var allt för idag!
Fortsätt att rösta på mig!! :*
Blogglista.se

Saknar!!

2009-02-28 @ 08:37:06

Jag har sovit som en prinsessa inatt (inte så konstigt kanske, med tanke på att jag ÄR en ^^) och fattade ingenting när jag vaknade av alarmet på mobilen i morsen. Öhhh va ?När ställde jag en klocka sist liksom??  Min kropp och knopp behövde verkligen få sova ut. Så det va riktigt skönt! :D

Men nu känns det jätte tomt här hemma. Sad ♥Maggie♥ är ju på jobbet! Visst va det skönt att få äta frukost "i fred" och att kunna sminka sig och ta på sig, utan att behöva kolla vad buskorven hittar på.
Men jag saknar honom!! Crying or Very sad ♥Neo♥ alltså... *love*

*lavloo*

Glöm inte att rösta!! (:
Blogglista.se

Lek & Bus & Barnfri kväll

2009-02-27 @ 22:55:50

Idag hade Neo en lekkamrat här på besök. Faster Angelica va nämligen här! (: Hon har minst lika mycket myror i brallan som Neo har, haha... *tihi* Men trevligt va det iaf. Och massa bus blev det kan jag lova... Korven va helt slut efter att Faster gått. *zzz* Han somnade som en stock!

  
  


Och när han vaknade igen, bar det av till farfar där Neo ska spendera natten. ^) Och innan det va dags att sova för kvällen/natten, blev det ännu mer bus... Med farfar såklart! *love* Fullt ös medvetslös!
Han somnade ännu en gång som en stock, medans jag och ♥Maggie♥ fortfarande va där. Plutten! *hart* 
Och innan jag och ♥Maggie♥ åkte hem till våran "barnfria" kväll, svängde vi in på Maxi och köpte lite "fredags mys".
Kikade ännu en gång på bokrean, och köpte ytterligare 4 böcker till prinsen. :D Tänk va mys-pys vi ska ha på våra sagostunder, om han bara kunde sitta stilla i mer än 5 sekunder... *hmm* Hmm!



Nä, nu är det läggdags. För trots att vi är barnfria ska både jag och älsklingen upp tidigt imån. ♥Maggie♥ ska till jobbet (06.00) och jag ska till mässan, när det öppnar. Tjohooo!! Sov gott!!

Och glöm inte att rösta!!
Blogglista.se

Ps (27/2)

2009-02-27 @ 15:43:48
Idag blir ♥Neo♥ 7 månader! ^^ Hurra för honom...

Baby & Barnmässan

2009-02-27 @ 09:23:50
Idag kl 09.30 drar Baby & Barnmässan igång på Svenska Mässan i Göteborg. Den håller på fram till söndag, kl 17.00. Tjohooo!! :D
Jag ska inte gå fören i morgon, men håller på och kikar runt på utställarnas hemsidor om dom ska ha några specialerbjudanden på mässan! En monter som jag kommer springa fort till, är Simply Colors. Dom ska tydligen ha pressade priser och trycker även på plats i år! Najs!! ^)
Sen tänkte jag kika på lite mer böcker till ♥Neo♥ oxå, "Barnbiblioteken i Göteborg" har en egen hörna inne på mässan. Antar att dom säljer böcker på plats i helgen oxå?? Hmm...? ;)


Och medans jag är på mässan i morgon, så ska ♥Neo♥ vara hos farfar och Anna-Karin. (: ♥Maggie♥ jobbar och jag tycker att korven är för liten för att släpas omkring på en mässa full av människor.
Speciellt i förkyldningstider!!  :S 
Vi ska faktiskt åka och "lämna" ♥Neo♥ hos farfar redan ikväll, för att slippa stressa imån (farfar bor i Ytterby). Vilket betyder att han ska sova över där... ^) För första gången!! -Men antagligen inte sista! Hahaha... Spännande!

Nu är det dags för frulle!! Ha en trevlig fredag...

Glöm inte att rösta!!
Blogglista.se

Tävling!!

2009-02-26 @ 21:55:18

YES SIR!!
Jag är med och tävlar hos Edvinsmamma om 
2 presentkort a´200 kronor från Fridolina
 Var med och tävla HÄR du med!

Det är fan inte ofta jag är med och tävlar i "blogg-tävlingar",
men detta priset va ju riktigt najs! Så håll tummarna för mig...
Och glöm inte att rösta!!
Blogglista.se

Ps (26/2)

2009-02-26 @ 18:16:21
Ge mig styrka!!!!!!!!!!!!!!

Rösta på mig!!

2009-02-26 @ 14:00:42
Nu kan ni börja rösta på mig igen!!
Har reggat mig på Blogglista.se
Så i slutet av varje inlägg kommer "röstnings-knappen" finnas!
Så nu hoppas jag att ni blir lika flitiga som förr,
och röstar VARJE dag!! :D

Börja redan nu!!
Blogglista.se

*blomma*
En fin bukett blommor till alla som röstar på mig!!

Boktips!

2009-02-26 @ 12:58:25
Jag läser väldigt sällan böcker (typ aldrig), men när jag fyllde år fick jag två böcker av min kära vän Anna. *love* (Kanske för att jag tjötat om att jag ville läsa just dom två böckerna??) Båda böckerna va jätte bra! :D Men jag måste tipsa er om "Min bästa väns dotter" som jag läste ut igår.

"Kamryn och Adele var bästa vänner och trodde inte att något i världen skulle kunna komma emellan dem. Tills Adele gjorde det otänkbara och låg med Kamryns stora kärlek, Nate. Som om inte det skulle vara nog blev hon gravid och födde hans barn. När Kamryn får reda på sanningen bestämmer hon sig för att aldrig träffa någon av dem igen, och hon mister därmed de två viktigaste människorna i sitt liv.
När Adele flera år senare, döende i leukemi, ber sin bästa vän adoptera den nu femåriga dottern börjar Kamryns livs svåraste resa. En resa mot ansvar och insikt, förståelse och förlåtelse, men framför allt mot den stora kärleken."


Orkade inte sammanfatta boken själv, så jag kopierade ovanstående från Bokus, där man även kan köpa boken för en billig peng! :) Jag både grät och skrattade mig igenom denna underbara bok, och rekommenderar den varmt!

Min bästa väns dotter av  Dorothy Koomson

Smått & Gott

2009-02-25 @ 19:42:20
Hej hopp! *hej*

Idag har jag och Neo varit på öppna förskolan i Partille. :) Anna och Elvira va såklart oxå där, och några mammor från min föräldragrupp och deras söner. Det va väldigt trevligt, förutom att Neo hade myror i brallan under "sång-samlingen". O_o Tror det är Elvira som lär honom massa bus, för hon satt inte heller stilla... Hahaha! *tihi* Busungar! *love*

Innan ÖF blev det en snabb sväng på Allum... -No Shit Sherlock?? *iih* Hmm! Det blev ett par nya jeans till lilleman, eftersom han växt ur flera av sina gamla brallor dom senaste veckorna. *hmm* Sen blev det en sväng till Maxi, där jag köpte tre böcker till honom oxå. Bokrean började ju igår! :D

Innan det va dags för prinsen att hoppa i säng, blev det ett bad. ^) Och nu är det nog dags (eller det kanske det har varit länge??) att bära ner badbaljan i källaren och köpa ett halkskydd till badkaret, så han kan plaska där i fortsättningen... Jag och ♥Maggie♥ blir minst lika blöta som honom! :S Samt att han har börjat ställa sig upp i badbaljan oxå... Suck!! Den senaste veckan har han nämligen börjat krypa på "riktigt" (innan hasade han sig fram) och även börjat dra sig upp till ståeende på allt han kommer åt. (: Full rulle!!

Slänger in lite bilder oxå, som vanligt! :D Enjoy!
   
   
  
  
   
   

"Välling är gott! Speciellt om man får hålla flaskan själv..."

PS (25/2)

2009-02-25 @ 15:26:05
Vem vet, men kanske är det så att Robert Aschberg är Neo´s största idol.

Alternativ Skötväska

2009-02-24 @ 22:16:37
När man blir mamma byter man stolt ut sin handväska mot en skötväska. Eller...? Det gjorde iaf. jag! :D Plånboken, mobilen, nycklarna, läppglanset, vattenflaskan, kameran och min tuggummipåse är fortfarande alltid med. Men får nu trängas med blöjor, våtservetter, nappar, leksaker, nappflaska, burkmat, extrakläder och lite annat trams. O_o
Skötväskan är med andra ord alltid välfylld och rätt så tung, men till skillnad från handväskan, så slippar man bära skötväskan på axeln! (:(Det är det bästa av allt!!) -Man hänger den käckt över "styret" på vagnen.
Just nu har vi en turkos brio skötväska, som vi köpte för 500kr. Rätt dyrt tycker jag! :S Men när man kollar priser på andra skötväskor så verkar det som om vi kom billigt undan... På mammashop.se ligger skötväskorna på 750 - 2000kr!!!! Sjukt dyrt om ni frågar mig (snåljåpen).

Jag är lite sugen på en ny skötväska, eftersom våran nuvarande väska bara har ETT stort fack. Allt ligger mad andra ord "huller om buller", och det är svårt att hitta det man letar efter. *iih* Jag hade velat ha iaf. två fack till. -För dom lite mindre prylarna! (Typ lapsyl, mobil och nycklar mm.) Hittar dock inget skötväska som tilltalar mig i färg och form samt pris.
Men däremot har jag hittat mängder av snygga laptop-väskor! Dom är både snygga, smidiga, har många fack OCH är hyfsat "billiga". Själva designen är snarlik skötväskans, den har samma breda, långa band... -Som man enkelt kan hänga över barnvagnen! ^) Jag har hittat tre olika märken som tilltalar mig:

Golla (Ca 450kr)
  
  
  

Hama (Ca 380kr)

 

Krusell (Ca 670kr)


  
 


Visst är dom snygga?? *love* Antar att ni redan listat ut vilken som är min favorit?? Hehehe... Den turkosa såklart! ^) Men skulle jag köpt väskan för att ha den som datorväska, hade jag köpt en rosa!! *hart*
Dom flesta affärer som säljer datorer säljer oxå väskor. Men dessa tre märken säljs bla. på Net On Net, On Off och Computer City.

Ps (24/2)

2009-02-24 @ 17:52:44

(Melodi - Vatten vatten bara vanligt vatten)

Vad är det som droppar ner från ♥Neos♥ mun?
Jo dräggel, dräggel en väldans massa dräggel.


Fettisdagen

2009-02-24 @ 10:16:10
För er som har missat vad det är för dag idag, så kan jag påminna er... Det är nämligen fettisdagen, även kallad semledagen!
Det innebär att man kan äta hur många semlor man vill idag, utan att få dåligt samvete. YES SIR! (:
Men man ska ha råd oxå... Dom feta bullarna är ju fan inte gratis! *hmm* Så för er som har en lika tom plånbok som jag, kanske vill baka egna? (Om det nu blir billigare att baka egna?? Hmm...?)

Recept:

Smula ner 50 g jäst (för söta degar) i en degbunke. Ta fram 1 ägg så att det blir rumsvarmt. Smält 100 g smör och häll i 3 dl mjölk och rör om och låt bli fingervarmt, 37°C. Häll först lite över jästen och rör tills den lösts upp. Häll därefter på resten och rör om.

Tillsätt 0,5 tsk salt, 1 tsk kardemumma, 1 dl socker och ägget. Rör i knappt 1 liter mjöl och 0,5 tsk hjorthornssalt efter hand och arbeta degen smidig och blank med t.ex. elvispens degkrokar.

Ställ bunken på en dragfri plats med rumstemperatur, lägg över en bakduk och låt jäsa 30 minuter.

Ta upp degen på bakbordet och knåda ut alla luftbubblor. Dela degen i 14 delar och baka ut till runda släta bullar. Lägg dem på plåtar med bakplåtspapper och jäs väl, ca 30 minuter.

Pensla försiktigt bullarna med uppvispat ägg. Grädda dem därefter mitt i ugnen i 225-250 grader i 8-10 minuter.

Låt bullarna kallna.

Skär av locken. Ta så mycket mandelmassa (köpt) du vill ha, gröp ur endel av inkråmet och blanda detta. Värm lite mjölk (ungefär några matskedar räcker). Häll på lite mjölk så att det går att röra till en smidig röra. Lägg röran i hålen i bullarna. Vispa 5 dl grädde. Lägg på grädden på bullarna och lägg på locken. Sikta över florsocker.


Tadaaa... Klar för att avnjutas!

Yummie!!
*wow*

Serveringstips:

Servera gärna traditionellt i djup tallrik med varm mjölk, s.k. hetvägg.


 

Av nån konstig (?) anledening tänker jag alltid på Ture Sventon,
när jag ser en semla! Öhhh va ?

Ps (23/2)

2009-02-23 @ 22:25:51
Jag vill ha långa ben och snygga skor. Jag vill ha sommar hela året om. Jag vill ha städat hemma, där jag bor. Och champange!

..::Pink P!nk & Rock´n´Roll::..

2009-02-23 @ 20:35:25
Gissa vem som har en biljett till P!nk´s konsert på
Hovet i Sthlm den 10 November??
:D YES SIR!! -It´s meee!! :D
Min söta svägerska Angelica, ringde i går och frågade om jag ville följa med.
-Om hon fick tag i biljetter vill säga!
Biljetterna släpptes idag och givetvis kirrade hon två biljetter! ^)
(En till sig och en till mig!)
Jag har visserligen inte betalat "min" biljett ännu... Guilty as hell
Men jag ser den som min ändå! Hehehe!
Ska bli riktigt kul, även om det är typ 100år kvar tills det är dags...
Men då har man ju nått att se fram emot! Yeeehaaa!!

Coola, snygga, grymma... P!nk - Alecia Moore *love*

Kvalitet?

2009-02-23 @ 11:01:40
I höstas köpte jag en färgglad, mjukisboll till ♥Neo♥.
Han har knappt "lekt" med den, men ändå har den lyckats gå sönder...

Sömmen är har gått upp och stoppningen har åkt ut. Kasst!
-Speciellt när den säljs på leksaksavdelningen!!
Då tycker man ju att den borde tåla liiite mer än en halvårings nypor...?
Men va kan man förvänta sig efter att ha pungat ut 19,90 på G-kås i Ullared??
Billig skit helt enkelt!!
*growl*
(Bollen får åka till Gud i en sopsäck!)

Komiskt?

2009-02-23 @ 08:47:10
Jag vet att detta egentligen inte ens är roligt. Men min sjuka humor gjorde ändå så att jag drog lite smilbanden... Hahaha! Laughing
Nedanstående är kopierat från nyhetskanalen.se

En 24-årig nazist som misstänks för våldsamt upplopp i Brunnsparken i Göteborg, tilldelades av tingsrätten en advokat med invandrarbakgrund. Mannen bad då att få en annan försvarare. "Med hänsyn till att jag tillhör Svenska motståndsrörelsen, tror jag inte att NN på rätt sätt kan företräda mig", skrev 24-åringen till tingsrätten enligt Metro. Göteborgs tingsrätt medger nu att 24-åringen inte fått tillräcklig möjlighet att påverka valet av advokat, och utser en ny - med ett mera svenskt namn.

Nån mer än jag som tycker detta är komiskt? ROFL

Sunny Sunday!

2009-02-22 @ 21:01:18
Blir ju fan tokig på detta vädret alltså. O_o Det va nästintill snöstorm igår kväll och halva natten, snön verkligen vräkte ner! Och idag har det varit ca 5 + grader och solsken, tror till och med att jag hörde fågelkvitter (?). Skumt!!
Med andra ord töade en hel del snö bort, så det blev ingen pulka invigning idag heller. *hmm* Nåja... Innan våren anländer hinner det säkert snöa lite till, och då jävlar ska ♥Neo♥ få åka pulka, tjoflöjt! (:

Tidigare idag va Anna, Tommy, Nathalie, Terese och Emma här och fikade. Elvira, Wilmer och Marcus (barnen) va såklart oxå med! :P Så det blev massa lek och bus. Fullt ös medvetslös typ! :S 

Slänger in lite bilder... Klicka för att förstora!!

   
  
   

Som vanligt är jag ap-trött. *zzz* Fattar inte hur jag jämnt kan vara så här trött...? Måste bero på årstiden! *frown* Längtar som faan till våren/sommaren. Slippa böka på sig själv och ♥Neo♥ tre ton kläder innan man ska gå ut. *iih*
Läggdags?? *natti*YES SIR!! (Ska bara...)

Ps (22/2)

2009-02-22 @ 08:49:30
Igår åt jag årets första (och förhoppningsvis sista!) semla.

Dum Dag

2009-02-21 @ 19:53:23
Är så sjukt trött på allt och alla! *hmm* -Även mig själv!

Det har varit en jobbig dag och allt har gått käpprätt åt helvete. Från början till slut. ORKA!! *iih* Vill bara gå och lägga mig egentligen, men känner att jag måste varva ner innan. Puh! Ska kika lite på melodifestivalen, men den lär ju suga som vanligt. Blääää!!

Orkar inte gå in på detaljer just nu, men följande ♦ suger:
♦ Fotografen!!
♦ Min dator!
♦ E-recept! -Seriöst...? Vad var det för fel på dom gula lapparna??
Det funkar ju ALDRIG med e-recept!!
♦ Vädret! -Vill ha sommar NU!
♦ Trolldeg + ♥Neo♥ + Gips = Kaos!
♦ Enkelriktade gator i centrala Göteborg
♦ Vägarbeten
♦ Kanske inte ska ropa "HEJ" ännu, men jag kan slå vad om att kvällens melodifestival oxå suger... Som vanligt!


Tur att man har en sötkorv till son iaf. :D 
Neos♥ leende kan få mitt hjärta att smälta när som helst... *love* 

*lavloo*

Ps (21/2)

2009-02-21 @ 19:53:02
Blev ingen invigning av pulkan idag... Imån kanske??

Det knarrar under sulorna...

2009-02-20 @ 20:06:38
...och jag har långkalsonger! :P

Idag har det snöat i Göteborg, me don´t like!! *hmm* Men ändå hoppas jag att det ligger kvar tills imorgon. Tänkte nämligen inviga pulkan som Neo fick av kusin Klara tidigare i vintras. Så för en gång skull håller jag tummarna för att snön får ligga kvar... (:

Idag va jag och Anna i stan med våra småttingar. :D Dom satt i sina vagnar och hade det varmt och skönt (?) medans vi gick i ett blåsigt snöoväder och letade efter ett barnvagnsvänligt café. Lättare sagt än gjort! O_o Men tillslut hittade vi ett café som hade gott om plats för våra vagnar OCH hade barnstolar, hurra för oss!!
När vi gjort oss "hemmastadda" och skulle beställa fick vi dock nästan en chock (iaf jag!). Det va tok-dyrt!!! *iih* Kanske är jag som är snål?? Hmmm...? *blush*

Blev även lite shopping, i form av blonderingsmedel och ögonbrynsfärg på H&M. Samt en påse gips från Panduro. Inte det roligaste man kan inhandla kanske... Men men! Bjuder på några bilder oxå:


En påpälsad (trött) Neo softar i vagnen!


Elvira tittar ut från sin lilla koja... "Pick A Boo"


Smile Anna... Smile!!


Så här kul tycker jag det är att vara med på kort... Hmmm!!
(Hade jag vetat att Anna skulle "tvinga" mig att ställa upp på en bild,
så hade jag kammat mig... LOVAR!!)


Trevlig helg på er!!
*harrt*

Ps (20/2)

2009-02-20 @ 09:29:48

Idag landar barnbidraget på mitt tomma konto! Tjohooooo!! ^^


Kräsen?

2009-02-19 @ 21:44:18
Det som vi aldrig trodde skulle hända, har hänt...
Neo har "matvägrat"!! O_o Japp, ni läste rätt! Det har hänt flera gånger, speciellt när det serveras fisk (Potatis och Rödspättspuré). *puke*
Han skriker sig illröd och tårarna sprutar. Crying or Very sad Han blir helt förtvivlad men fortsätter ändå öppna munnen, i hopp om att jag bytt ut den äckliga maten mot efterrätt (för det går ju alltid ner!!). När han märker att det fortfarande är äcklig mat på skeden, spottar han och skriker ännu högre! :S
Grannarna måste ha trott att jag höll på att slå ihjäl stackarn tidigare idag. För jag tror aldrig att jag hört honom skrika så högt... Hjälp!!
Så ingen mer fisk till unge herr Jonsson! -Inte än på ett tag iaf. (Nej, jag tänker inte "lära" eller tvinga honom att äta nått han inte gillar, eftersom det finns massa andra saker han faktiskt gillar!!)
Däremot har han äntligen börjat dricka vatten! Det tog sin tid, men nu ääälskar han verkligen det! Så fort han ser sin vattenflaska gnyr han och börja "gunga" samtidigt som han viftar med armarna! *love* Hahaha... Sötnos!!


"-Dumma mamma som ska ta kort när jag är så här arg och ledsen!"


"-Mmmmums! Vatten är gott..."




När jag plockade undan efter lunchen, fick Neo leka med
sin nya favorit "leksak". Nämligen ficklampan! ^)
Med den kan man göra coola gula fläckar på väggarna, taket och
golvet, som rör sig!! *tihi* Samtidigt som man kan suga på ett jätte gott snöre!

  

*harrt*

Ps (19/2)

2009-02-19 @ 11:32:52
Kaviarmacka och ett glas apelsinjuice till frukost är inte direkt "party" för smaklökarna... Och sen borsta tänderna på det! Yeeheee!
Hallå fräsch andedräkt!!

Felskyltat??

2009-02-19 @ 07:41:00
Framför vårat hus finns en liten skogsdunge, och när man står i vårat vardagsrum ser det ut som att vi bor i värsta urskogen eller nått. Men tyvärr (?) bor vi i en sketen hyreslägenhet på tredje våningen (utan hiss!) i ghettot. *hmm*

I vilket fall som helst, så har något i den såkallade "skogen"  stört mig dom senaste dagarna. Nått gul-rött har funnits i ögonvrån varje gång jag befunnit mig i vardagsrummet. -Typ hela dagarna! Hmmm...
Igår när ♥Maggie♥ kom hem från jobbet, bad jag honom ta fram systemkameran och teleobjektivet för att verkligen kolla vad som fanns inne i skogen. Jag hade mina aningar, men va inte säker!

Jo men visst! Det ÄR en "förbud mot fordonstrafikskylt", hahahaha! ROFL
Hur faan har den hamnat där?? Öhhh va ?

Smygpremiär i VIP salongen!

2009-02-18 @ 20:07:37
MÄN SOM HATAR KVINNOR har inte biopremiär fören den 27 februari. Men jag och ♥Maggie♥ hade förmånen att se den redan igår. :P Hans jobb hade fixat biljetter till VIP salongen på Bergakungen och det tackar man ju inte nej till. Fri tillgång till dricka, popcorn och godis i en rymlig, fällbar skinnfåtölj med ett bord mellan varje stol. :D LYX!!

Och filmen skulle vi ju sett i vilket fall som helst, eftersom vi båda två har läst böckerna och har väntat med stor spänning på filmen. (Som resten av Sverige oxå har gjort??) Och vi blev inte besvikna! -Vilket jag va rädd för att jag skulle bli... :S Eftersom boken (böckerna!) är riktigt bra!
Några småsaker som inte stämde överens med böckerna och några saker som va utlämnade, men det va inget man störde sig på (iaf inte jag).
Ni som har läst boken MÅSTE se filmen och ni som inte läst boken (böckerna) ännu, bör göra detta! -Och sedan se filmen! Eller vise versa! O_o

Det är för avancerat att försöka förklara vad filmen handlar om,
men kika på teaser trailern vettja!



För er som inte riktigt fattar vad jag pratar om, så är "Män som hatar kvinnor" första boken ur Stieg Larssons millenium trilogi. Tre sjukt grymma böcker av en strålande författare, som tyvärr dog innan böckerna hann bli en succé. Sad
Dom andra två böckerna, "Flickan som lekte med elden" och "Luftslottet som sprängdes" ska (om jag har fattat rätt?) bli en tvserie till jul. Längtar!! ^)

  
Så om du inte redan har läst böckerna, måste du nästan göra det!
För er som är "latmaskar" (som jag) finns den även som ljudbok. Tummen upp


BTW - Tusen tack mamma/mormor för att du bytte arbetstid,
för att kunna passa ♥Neo♥ -så att vi kunde få en mysig biokväll. *kjerlek* 

Ps (18/2)

2009-02-18 @ 19:17:41

Dricker en äcklig Power King för att orka hålla ögonen öppna ett tag till! Blääää... Men va gör man inte för att orka blogga??


13 år och pappa... Eller??

2009-02-17 @ 12:00:48
Förra veckan föddes Maisie Roxanne i Storbritannien och skapade stora rubriker runt om i världen, då hennes pappa Alfie, endast var 12 år (!!!) när hans 14 åriga flickvän Chantelle blev gravid. :S Nu är Alfie 13 år och redan pappa!! Skrämmande?? YES SIR! Däremot ser han inte ut att vara en dag äldre ut än 8 år. *hmm* Enlig mig iaf! (Se bilder och läs hela artikeln här!)

När jag var 12-13 år visste jag faan knappt va sex va!! O_o Eller... Det är klart att jag visste vad det va, men det va först flera år senare som jag verkligen visste vad. Ni hajjar va?? *note* 
Hade jag kommit hem och sagt att jag va gravid i den åldern hade nog mina föräldrar dödat mig, alternativt skrattat ihjäl sig (nån hade dött iaf!).

I vilket fall som helst så verkar det nu som att det finns flera kandidater till "faders rollen". Både Tyler Barker, 14 år och Richard Goodsell, 16 år säger sig vara far till Maisie Roxanne.
Say what?? *haha* Hade jag varit Alfie i den här soppan, hade jag tackat för mig och gärna slängt över handuken till nån annan frivillig.
Chantelles föräldrar därimot, insisterar på att flickan var oskuld när hon träffade Alfie. *iih* Hmm...? Det är väl va alla föräldrar vill tro om sina barn (speciellt döttrar??) hela livet! Hahahaha! Laughing
Nu väntar ett DNA-test för Alfie, som ska klargöra om han verkligen är fader till Maisie Roxanne, han var ju trots allt den första som höll henne! *love* 
Good Luck Chuck! Tummen upp

En liten intervju med dom nyblivna föräldrarna på BB:

Kepsen

2009-02-17 @ 08:10:07

Förra veckan köpte jag en keps till Neo trots att "keps-säsongen" inte är här riktigt ännu. Men eftersom solskydden i bilfönstret inte hjälper för fem öre, så behöver Neo nått som håller solen bort från hans ögon när vi åker bil...


Tadaaa!


   

H&M 39,50kr


Fuck Fuck Fuck!!

2009-02-16 @ 22:20:39
Jävla bajs blogg.se!!! Hade skrivit ett låååångt och intressant (?) inlägg för en gång skull... Och självklart försvinner allt precis innan jag ska puplicera det! GAAAAHAA!! Blir fan galen!
Orkar verkligen inte börja om igen. Får ta det nån annan dag. Nu ska jag sova! God natt på er...

Ps (16/2)

2009-02-16 @ 21:11:40
Neo♥ är en snorig knällkorv! Men världens sötaste ändå... ^^

Bättre sent än aldrig...

2009-02-16 @ 16:50:59
Sådär ja... Nu har jag äntligen fått tag i mitt "hemliga paket". :D Fick ju en avi i torsdags utan avsändare, och först i dag fick jag alltså hämtat ut det, eftersom det har varit på villovägar! Blev dock lite besviken när jag hämtade ut paketet... Det va från Bonniers bokklubb *hmm* och innehöll "bara" böcker. Suck! -Jag som trodde att det va nån vänlig själ som skickat flera miljoner till mig! Hahahaha! Laughing Det hade väl vart nått??

Idag fick även Neos tre tjejer sina alla♥dag kort. (Snyggt jobbat posten!!) Jag postade dom i torsdags på fömiddagen, och tog förgivet att dom skulle hinna fram till fredagen, för att sedan öppnas på alla♥dag (i lördags). Men eftersom posten är efterblivna och allmänt tröga så fick töserna alltså inte sina kärleksbrev förens idag... *blush* -Bättre sent än aldrig!

 
       Filippa                        Mikaela                        Elvira       

I varje kuvert låg även en hjärtformad Hello Kitty
plåtask med en rosa hjärtballong i... Hehehe!
Så nu har Neo sitt på det torra ett tag! *love*

Ps (15/2)

2009-02-15 @ 21:02:48
Det blev en "pyjamas dag" för mig idag. ^^ Har inte ens varit utanför dörren... Softish! Men imån blir det andra bullar. God Natt!

Neo Gungar!

2009-02-15 @ 15:06:08
I fredags när jag och Neo tog en liten promenad på eftermiddagen,
gick vi förbi en lekplats med "bebisgungor".
Och eftersom han inte sov (som han brukar göra när vagnen rullar!)
så tänkte jag att han kunde få gunga lite. :D
Det var visserligen svinkallt, men han va väl påpälsad.
Givetvis fotade jag och filmade även en snutt! Just for you!!
Enjoy!  (Glöm inte sätta på ljudet!)

Visst ser det ut som han tar fart själv i början...?
Hahaha! Sötkorv! *love*


Ps (14/2)

2009-02-14 @ 22:34:32
H.E.A.T rockade fett och Måns va helt OK. Så för en gång skull gick rätt bidrag (enligt mig!!) vidare till final.

Postslarv, promenad, sushi & myskväll...

2009-02-14 @ 19:55:45
Hej och Hå! Då sover lilleman och jag har en liten stund på mig att blogga innan melodifestivalen börjar och "myskvällen" tar vid! ^)

Planen var att bara stanna hemma idag och typ gå i pyjamas hela dagen. En sån där "lukta-illa-dag" ni vet...? Utan tvång och måsten. Gissa hur bra den planen funkade?? *hmm* Precis!! -Den gick käpprätt åt helvet, hahaha! Laughing

Jag ville ju såklart veta vad som fanns i paketet utan avsändare, som inte fanns på "mitt" utlämningsställe igår. -Trots att jag hade fått en avi, där det stod att jag kunde hämta ut det efter kl 16.00 på fredagen. Enligt tjejerna på Hemköp borta på Kortedalatorg hade ju paketet hamnat fel och fanns på Coop Konsum i Munkebäck. Confused Suck!!

Så vi begav oss till Munkebäck i förmiddags för att hämta paketet... Men innan vi kunde rulla iväg skulle rutorna på bilen skrapas! Inte en chansDet fick ♥Maggie♥ roa sig med, medans jag roade mig med annat, hehe... ♥Neo♥ satt tålmodigt i bilen och väntade på oss!! *love*

  


Till slut kom vi iväg och väl framme i Munkebäck förklarade jag min situation för kassörskan. Hon letade efter paketet men hittade det inte. Dooohoohoo! Och enligt hennes dator fanns paketet inte hos dom! Jävla amatörer till postanställda alltså!
En djävul Evil or Very Mad på min högra axel sa till mig att hoppa över disken och klubba ner tanten! Men min ängel *angel* på vänster axeln hann snabbt övertala mig om att det faktiskt inte va kassörskans fel... Så sant så sant! Men jag måste väl få skälla ut någon när den här soppan är över...?Mad
Nåja, jag åkte inte tomhänt hem, utan köpte blöjor till lilleman och lite "kvällsmys". Fast jag åkte inte ens hem... Utan ♥Maggie♥ släppte av mig och ♥Neo♥ hos Jessica. :D

Vi tog en härlig promenad i det underbara vår ...ehh?? vinter vädret! Solen sken och fåglarna kvittrade, trots att det var svinkallt! :S Schitzo?? YES SIR!
Våran promenad avslutades utanför sushi-haket uppe på Kortedalatorg. Hahaha! Oväntat va?? Jag åt alltså sushi för TREDJE GÅNGEN denna veckan!!!! O_o Att jag inte tröttnar...? -Inte en chans! :P Mohaaahahhaaa!
Det va lika gott som vanligt och den varma soppan satt gött efter en kall promenad. Yummie!

  
  
 


När Jessica hade ätit klart, fick hon hålla ♥Neo♥, eftersom dom inte hade någon barnstol på restaurangen (stort minus!!). Hon passade då på att lära honom spela lite (luft) trummor med pinnarna! Laughing Han tyckte det va jätte kul... Så vem vet, han kanske blir en trummis?? (: (Han har ju redan ett eget trumset som han fick av kusin Felix i doppresent!)
Och på tal om pinnar, så har jag lärt mig äta med dom. Tjohooo! Tidigare har jag ätit med händerna eftersom det känns så B att äta med kniv och gaffel. *iih*

Nä nu hinner jag fan inte skriva mer... Tick tack! Snart börjar melodifestivalen, hoppas den är bättre idag än vad den var förra veckan!

Cya fuckers!! ROFL

♥ Alla ♥ Hjärtans ♥ Dag ♥

2009-02-14 @ 10:28:00
*kjerlek*Vill bara passa på att önska alla mina ♥kära♥ läsare *kjerlek*
en riktigt trevlig alla *hart* dag! Ni är bäst!! *love*


*harrt*Pussar & Kramar från Hanna & Neo *harrt*

Ps

2009-02-13 @ 22:49:35
Go kväll kära läsare!

Tänkte bara informera er om att jag har lagt till en ny kategori i spalten till vänster. Ps heter den! En helt meningslös kategori, till helt meningslösa (?) inlägg.
Jag kommer att slänga in ett "Ps-inlägg" om dagen (max!), som kommer att vara så kortfattat som möjligt. Capish??

Dagens Ps:
Idag gungade ♥Neo♥ för första gången. ^^

Mer otur...

2009-02-13 @ 20:35:37
Usch!! Antar att min PMS gör allt mycket besvärligare och jobbigare än vad det är idag... Allt känns verkligen som en utmaning. *hmm* 
Skulle gå till torget och hämta ut ett paket förut. Jag har inte ens beställt något och det stog ingen avsändare på avin, men paketet skulle iaf väga 3,5kg! O_o Spännande tänkte jag och skyndade bort... Väl där hittade dom inte mitt paket  och jag fick vänta jätte länge på att den ansvarige för förbutiken skulle komma tillbaka från sin rast! *devil* När hon väl behagade komma tillbaka, berättade hon att mitt paket ligger på Coop/Konsum i Munkebäck (GBG). Fuck A Duck! Va fan gör mitt paket i Munkebäck när jag bor i Kortedala??? *hmm* Bev så arg att jag tog tillbaka min avi och gick därifrån... Ska man behöva åka land och rike runt för att få ut sitt paket?? *frown* GRRR!

Promenerade hem igen och lyckades skaka av min ilska på vägen. Men när jag kom hem lyckades jag givetvis slå i mitt hövve i en jävligt dålig placerad hylla i köket! *iih* GAAAHAAHA!! Och vem sa att FREDAGEN DEN 13:e va en myt??? Hmm!! Så nu får jag stå ut med både mensvärk och huvudvärk, tjohooo!!
Kanske borde gå och lägga mig så det inte händer några mer olyckor?? Laughing Och när jag vaknar är det alla*hart*dag, istället för otursdag*kjerlek*
Men först ska jag skrapa mina två trisslotter... Pure Evil  -Hannas revansch!!



Vem vet... Jag kanske blir miljonär ikväll?? *haha*

Fredagen Den 13:e

2009-02-13 @ 15:52:36
Hoppla! Då va otursdagen här... Fredagen den 13:e! :S
Och för våran del började "oturen" redan inatt. Neo fick en hostanfall som höll i sig i nästan 2 timmar. *hmm* Inte för att han verkade ha speciellt ont av det... Men jag och ♥Maggie♥ hade hellre velat sova! *zzz* 
Jag trodde han va på väg att bli förkyld, men i morse när han vaknade fanns det inget spår av varken hosta eller förkylning!
Därimot hade han ett sår på ena ögonlocket! Crying or Very sadDet var till och med lite torkat blod... PANIK!! Men ännu en gång verkade han inte ha ont av det. Mest jag som är nojjig antagligen, men det va ju trots allt hans första sår! Sad
Litet fjant sår, jag veeet! Men är man hönsmamma så är man... :P


Sen var det dags för frukost! Som en zombie plockade jag fram bröd och pålägg mm ur kylen och skafferiet. Och när jag ska plocka ut brödet från skafferiet råkar jag stöta till O´boy paketet... *devil* Doohohoo!
Givetvis åkte paketet rätt ner i golvet och O´boyen flög ut över golvet, tjohooo! -ORKA!! Som tur va, fanns det inte så mycket kvar i paketet..


Nåväl, det va ju tur att det inte var nån vätska som spilldes ut iaf. :D 
-Man måste alltid jämnföra med något värre, haha!!

Sen va det dags för Neo att slå sig igen (antar att han har slagit sig för att få såret på ögat...?). Som jag skrev i går, så har han börjat "klättra" på diverse saker. O_o Han verkar typ tro att han är stålmannen eller nått!
Idag skulle han bestiga sin lilla plastbil. Antar att det ska föreställa en cementbil eller nåt, för den har en tipp-bar, snurrande sak baktill... Hmm??? Öhhh va ?
I vilket fall som helst så började min lilla buskorv att använda bilen för att dra sig upp till knästående. Öhhh? Givetvis rullade bilen iväg och den tipp-bara snurrsaken flög upp i ansiktet på honom... Gaaahaaa!
Han blev jätte ledsen och tårarna sprutade! Crying or Very sad Tog en evighet att trösta honom...Trösta Men så fort han kom ner på golvet igen skulle han på bilen igen! Suck! När jag tog bort den, gav han sig på sin grod-stol istället, hahahaha! Han ska promt uppåt! Kanske "siktar mot stjärnorna"? *love*


Visst låter min dag väldigt spännande?? Hmm...
Och som om inte min trötthet och ♥Neos♥ äventyr vore nog så har även lingonveckan satt igång. *blush* Party Party!! -NOOOT!
Antar att bilden talar för sig själv?? Guilty as hell

(Lite grotesk bild kanske, men va fan... Ni får stå ut!!)

Nu ska jag och prinsen ut på en liten promenad i det vackra vädret.
Får bara hålla tummarna på att man inte snubblar och slår ihjäl sig... *huh*
Jävla skit dag!! Mad

Min Torsdag!

2009-02-12 @ 23:18:33
Vilken dag!! Full fart från början till slut... Puh!!

Dagen började med lek och bus som vanligt. Och idag hasade sig Neo fram till sin gåstol och drog sig upp till knästående! Jisses... Stark kille!! O_o -Jag fick hålla emot för att gåstolen inte skulle rulla iväg. Hahaha...

 


Sen tog jag en lagom promenad på ca 1 timme, till BVC där vi skulle ha föräldraträff. Gick genom kyrkogården som är så otroligt vacker året om! :) Solen sken och fåglarna kvittrade... Loveley! ^) Men det va iskallt... Burr!



Väl där (på BVC) busade barnen för fulla muggar, några grinade även i kör... Men Neo va faktiskt glad rätt så glad idag, tjohooo! *tihi* Han övade på sin "knä-krypning" och försökte sno åt sig alla leksaker han såg... Hmm! *hmm* Inte så populärt!

  
    
  


Därefter blev det en sväng till stan, för att fördriva tiden lite... Och givetvis blev det lite shopping! *note* Neo fick nämligen ett presentkort på KappAhl utav Sara igår när hon va här. (Tack gumman!! *love*) Så det blev en joggingdress till korven... Köpte även en keps till honom på H&M, men den får ni se bild på en annan dag! :P



Och direkt efter stan åkte vi hem till mamma/mormor för att fira hennes födelsedag. :D Vi käkade först sushi (de va ju ovanligt!!), sen bjöds det på supergod fruktsallad. Mums! :P
Födelsedagsbarnet passade givetvis på att busa med sitt barnbarn, som ännu en gång blev överlycklig när han såg mormor... Hahaha!


(Min) Kusin Viktoria ville såklart oxå busa med lilleman! *love*


När vi väl kom hem va både jag och Neo helt slut... Puh! Men han hann med att leka lite "primadonna" innan det va dags för sängen, hmm!
Kolla in stilen, hahahaha!!

Comming Up

2009-02-12 @ 11:29:09
På torsdags äts det ärtsoppa, på lördag är det fest! Men fredag är ändå den dagen som känns bäst...? 
Njaaa, i vanliga fall brukar ju fredagar vara veckans höjdpunkt. Men i morgon är det juh FREDAGEN DEN 13:e!! O_o Scary, I Know!! Men jag ska försöka vända morgondagen till en turdag och köpa några trisslotter och satsa på miljonvinsten... Weeeii! (Håll tummarna!) (:

Och sedan övergår den så kallade otursdagen till att plötsligt bli alla *hart*-dag! Såå... Från otur till kärlek, bara över en natt! Hahaha! Lite komiskt är det allt! Laughing Eller?? (Bara jag som har sjuk humor som vanligt kanske??)


Grattis Mor ♥

2009-02-12 @ 09:10:56

Yes Sir! Dags för ytterligare en födelsedag...
Idag är det min söta, snälla mamma som fyller år!
Grattis Mammsen på 51års dagen, hipp hipp hurra!!
*blomma*


*harrt*

Lista

2009-02-11 @ 21:27:39
Alla som har en blogg, och läser detta är: UTMANADE!!  Read the fucking manual
♦ ♦ ♦
Snusar du?
- Njee inte längre... "Bara" fest-snusar! (:
♦ ♦ ♦
Röker du?
- Näää, usch och fy och blääääää!! *puke*
♦ ♦ ♦
Gör du frukosten själv?
- Ja! Vem skulle annars gör den?? (OK, Maggie "gör" den ibland!) :P
♦ ♦ ♦
Har du suttit i rätten?
- Nej :S
♦ ♦ ♦
Har du slagit ner någon?
- Yes Sir! *whambam*
♦ ♦ ♦
Har du pussat någon av samma kön?
- Mmmm... "I Kissed A Girl, And I Liked It" (?) *kiss* 
♦ ♦ ♦
Har du varit på strippklubb?
- Inte vad jag kan minns... Öhhh va ?
♦ ♦ ♦
Vad gör du när du blöder näsblod?
- Jag blöder aldrig näseblod!
Men om jag hade gjort det, så hade jag kört upp en tampong! Hahaha... Laughing
♦ ♦ ♦
När grät du senast?
- I går kväll... -Läser en jätte sorglig bok!! (Snyft!!) Crying or Very sad
♦ ♦ ♦
Vem kan du prata om allt med?
- Maggie och flera av mina älskade vänner! *hart*
♦ ♦ ♦
Har du solglasögon?
- Japp! Flera styckna... B) Cool
♦ ♦ ♦
Skriv en mening på engelska
- What goes around, comes around! :P
♦ ♦ ♦
Vem pussade du senast?
- Neo *hart* :*
♦ ♦ ♦
Vem kramade du senast?
- Sara (Hon va här tidigare idag... -Maggie jobbar!!) (:
♦ ♦ ♦
Vad är din högsta önskan just nu?  
- Vinna massor av pengar...? :D
♦ ♦ ♦
Vad heter ditt hårspray du använder?
- Använder inte sånt trams... Tänker på ozonlagret vettu!! ^^ *angel*
♦ ♦ ♦
Vem gillar älskar du?
- Kan bli en lååång lista, så jag nöjer mig med att skriva:
Neo och Magnus. *lavloo*
♦ ♦ ♦
Vilken färg har du på tröjan du har på dig?
- Svart *hmm* -But I´m Pretty In Pink! ^^
♦ ♦ ♦
Känner du någon som heter Niklas?
- Jaa 2 st Tummen upp
♦ ♦ ♦
Har du bärbar data?
- Yes Sir! Razz
♦ ♦ ♦
Är du blyg?
- Nää!  *blush*
♦ ♦ ♦
Vad tänker du på just nu?
- På hur gött det hade varit med några miljoner på kontot... Dansande banan
♦ ♦ ♦
Vad ska du göra nu?
- Gå och lägga mig!  *zzz*
♦ ♦ ♦
Vart hittade du den här listan?
- Hos Marie


Lämna gärna en kommentar om du antar utmaningen:D

Happy Birthday!

2009-02-11 @ 11:37:58

*kjerlek* Happy Birthday To You, Happy Birthday To You *kjerlek*
Happy Birthday Dear Sofia...
Happy Birthday To You!!!!


Min söta lilla gos Sofia fyller 24år idag!
Hipp Hipp Hurra!
*kjerlek*
~ GRATTIS GUMMAN ~

Sötnosar!

2009-02-10 @ 21:57:35

Jag blir verkligen jätte glad att många har kommenterat "VEM ÄR DU?"! Visserligen är det långt ifrån alla som har kommenterat, men ändå... Ni som kommenterat är verkligen söta! ^) Tack Tack Tack!!
Och för er som inte hunnit läsa förra inlägget, så går det fortfarande bra att "lämna ett avtryck". -Ni ska veta att alla kommentarer gör mig jätte glad!  :D Så även om du tror att just DIN kommentar inte räknas, så kan jag berätta att det gör den visst!!

Och än så länge har jag bara fått EN enda "negativ" kommentar. Eller ris som hon kallade det... (Jag fick ros oxå! ^^) Och det var av Karin, som tyckte att jag har alldeles för få bilder på mig själv i bloggen! Eller rättare sagt: ALDRIG är med på bild. *blush* Hmm!
Hon har så rätt så rätt! Jag HATAR nämligen att vara med på kort, och håller mig helst bakom kameran. Ni ska vara glada att det ens finns en presentations bild som jag är med på! Hahahaha! Sorgligt?? -Jag veet! Men men, så ligger det till iaf... :P Men eftersom "ämnet" ändå kom upp, så kan jag ju "bjuda" på en nytagen bild på mig själv. Det var Anna som tog bilden (fy dig!!) i fredags, när vi va ute och festade. Så ni som läser hennes blogg har säkert redan sett den... Men nu snor jag den hit! *tihi* Enjoy!


Så här ser jag alltså ut, för er som inte redan vet! *ninja*
Läcker va?? Hmm... -NOOOT!


Vem är du??

2009-02-10 @ 10:21:28
Jag har ca 100-150 besökare här i bloggen varje dag, men bara en bråkdel av er brukar kommentera inläggen. Därför vet jag ju inte vilka som läser min blogg...
Så nu vill jag att ALLA som läser detta inlägget kommenterar!!  Skriv gärna ditt namn, din ålder, vart du bor och om jag känner dig privat. Hade verkligen varit jätte kul att veta vilka ni är!
Skriv gärna vad ni tycker om min blogg oxå. Hiss eller diss?? Nått jag borde ändra på kanske? Nått ni stör er på eller nått jag borde skriva om oftare? Här har ni eran chans att spy lite galla över mig, hehe!!

Och kom ihåg att jag ser exakt hur många som har vart inne på min blogg idag, så det borde finnas minst lika många kommentarer!!

Hur kommenterar man??  Klicka på fliken Kommentera Här och fyll sedan i ditt namn och ditt medelande, när du är klar klickar du på "Push It Baby".


Måndag!

2009-02-09 @ 20:00:09
Det enda vettiga jag har gjort idag, va att gå på ett tandhygien-informationsmöte på BVC. Ganska intressant faktiskt, även om inte lilleman har fått några gaddar ännu. Men tids nog ploppar dom väl upp, och då ska dom borstas morgon och kväll så att inga dumma tandtroll äter upp hans små tänder. Very Happy Fick med mig lite information hem oxå, samt en söt tandborste.

Resten av dagen har vi bara varit hemma och degat. Neo har lekt i sitt rum och jag har suttit bredvid och läst bok. Softish! (: 
Men han ville inte vila mer än en gång idag! Vanligast är att han vilar två-tre gånger per dag, även om alla vilor inte blir så långa. Men idag blev det som sagt bara en. *hmm* Vilket betyder; en gnällspik till prinskorv och ingen "egen-tid" till mig. (♥Maggie♥ jobbar kväll) Frustrerande! -Men det är väl bara att vänja sig, mer vaken tid och mindre sömn. Puh! :S
Och medans jag åt middag, satt Neo i sin stol och åt "gnäll-kex". Och eftersom alla kex försvann snabbt, gav jag honom mer så fort han hade slukat ett... Och ett till... Och ett till. :P
När jag sedan skulle duka av bordet och städa undan, hittade jag alla kex under Neos stol... *iih* Hahahaha! Mammas lilla sölkorv!! *love*

Hmm... Gissa vem som smulat ner hela mattan?? *hmm*


En ledtråd: Han har två söta fötter!! *love*


Hihihi... Skyldig!! :D


Nu sover han äntligen, och jag ska röja lite här hemma...
För som vanligt ser det ut som en krigs-zon! O_o

I´m Not Dead!

2009-02-08 @ 19:59:07
Noop! -Varken jag eller datorn är död, jag har bara haft fullt upp... O_o 

I fredags kväll va det "Girls Night Out". :D Jag och Anna bjöd Emelie på restaurang och sedan på discobowling som en försenad födelsedagspresent! (Hon fyllde år i Decemeber!) Och därefter bagav vi oss mot Avenyn där vi fortsatte kvällen...  Det va riktigt längesen jag va ute och festade! Och förutom att mina pengar tog slut väldigt fort och att jag höll på att bli utslängd från ett av ställerna vi va på och att mina fötter gjorde sviiiin ont, hade jag väldigt trevligt! ^) Hahaha! (Amatör??)
Men fuck va jag suger på bowling alltså... *hmm* Jag tok-losade (skyller på lösnaglarna!!), medans Anna och Emelie slogs om första platsen. Vem som egentligen vann vet jag inte! (:
Efter våran helkväll tog jag spårvagnen hem, tog en evighet, men va gör man när man inte har råd med taxi?? Hmmm! Hem kom jag iaf och somnade som en stock! *zzz*

  
   
  
~ Tack för en trevlig kväll tjejer!! ~



Och igår (lördags) fick jag lite "sovmorgon" och vaknade inte fören 09.40, men var sjukt trött ändå. *iih* Frukost, bus, lek och storstädning av lägenheten...
Sen bar det iväg till brorsan, där jag hämtade min brorsdotter Klara. *love* Bror min och hans tant (Ulrika) skulle nämligen iväg på festligheter, så Klara spenderade kvällen och natten hos oss! O_o Fullt ös medvetslös?? YES SIR!!
Neo skulle vara så nära Klara som möjligt, heeela tiden. Han jagade till och med henne, när han satt i sin gåstol... Hahaha! *hah*
Vi kollade på melodifstivalen (som sög hästballe!!), åt godis, lekte, spelade memory mm. En trevlig men väldigt tröttsam lördag med andra ord. :D

  
 
 


Och idag var det ungefär samma visa... Förutom melodifestivalen och godiset då! :P Sen åkte vi utmattade och lämnade Klara. Shit Maj-Britt va det tar på krafterna att vara "tvåbarnsmorsa". ;) Puh!!

Nu är det slappa som gäller... Ska bli riktigt skönt! Bye!! :*

Fredags Humor

2009-02-06 @ 14:43:23
Jopp! Då va det fredag igen...
Och jag har verkligen inget vettigt att blogga om!
(Har jag någonsin det?? Hmm...?)

Men jag tänkte att ni kunde få skratta lite... -Det är ju trots allt fredag!
Vi börjar med den störtsköna Albin som ringer in till Bullen (?) och Martin Timell och berättar om sin misslyckade busrigning... Så jävla roligt!!





Mamman satt i köket och läste, medans hennes 7-årige son lekte i sitt rum.
Han hade nyss fått ett nytt leksakståg och lekte konduktör på ett SJ tåg...
 
- Ta plats, dörrarna stängs, sa grabben. Mamman log.
- Välkommen till SJ, sa grabben. Vi hoppas att Ni får en riktigt
trevlig resa med oss idag. Mamman log igen. 
- Och för allas trevnad, vi ber Er att inte sitta med Era skitiga jävla fötter på sätena. Mamman slutade le och rusade in i rummet.
-Varifrån kommer det där språket?
Sådana ord vill jag aldrig mer höra, skrek hon.
-Som straff får Du inte leka med Dina tåg.
Du får sitta där och skämmas sa hon.
Varpå hon tog tågen, gick ut ur rummet och stängde dörren.
 
Efter två timmar tyckte hon at han hade lidit nog, det var egentligen inte
så farligt det han sa. Så hon gick in till sonen, gav honom tågen och sa att han fick fortsätta leka. Hon gick tillbaka till köket.
 
- Ta plats, dörrarna stängs sa grabben. Mamman halvlog. 
- Välkommen till SJ, sa grabben. Vi hoppas att Ni får en riktigt trevlig resa med oss idag. Mamman log, den här gången lite mer.
- Och för allas trevnad, vi ber Er att inte sitta med Era fötter på sätena.
Mamman log nu ordentligt,
glad att grabben hade lärt sig, glad att hon hade agerat rätt.


- Och vi på SJ vill be om ursäkt för den två timmars långa försening som inte beror på oss, utan på den där jävla surkärringen i köket.



En dam kliver in i en zooaffär,
får syn på en papegoja och blir genast förtjust i fågeln.

- Ursäkta, kan papegojan prata och är den till salu? Frågar hon.
- Jadå den både pratar och är till salu. Men jag måste nog varna er.
Uppfödaren drev en bordell så gojan kan ha snappat upp lite fula ord och så.

- Jag är inte känslig och mina barn är stora nog att klara ett par fula ord.
Jag köper den!


Hon kommer hem med papegojan och placerar den på ett bord i vardagsrummet. När hon tar av skynket från buren kraxar fågeln till och säger:

- Wow! En ny bordell och en ny bordellmamma!
- Jag är inte nån bordellmamma och det här är inte någon bordell,
svarar damen och skrattar lite för sig själv.


En liten stund senare kommer damens två döttrar hem och går in i vardagsrummet för att titta på papegojan.

- Wow! En ny bordell, en ny bordellmamma och två nya horor!
Kraxar papegojan.

Flickorna blir först stumma av förvåning men efter en liten stund skrattar allihop gott åt det hela, eftersom de trots allt kan se det roliga i situationen.

Nån timme senare kommer maken hem och går in till sin familj i vardagsrummet, varpå papegojan utbrister: - Wow! En ny bordell, en ny bordellmamma, två nya horor. Men samma gamla kunder!
Tjenare Kjell hur är läget?














Avslutar med en "mardröms morgon"! Hahaha...
Enjoy!!


Laughing Hoppas att alla har fått minst ETT gott skratt! ROFL
~ TREVLIG HELG ~

BVC Besök & Datatrubbel... -IGEN!!

2009-02-05 @ 19:00:27

I förmiddags var det dags för ett läkarbesök och en halvårskontroll för korven. Nu väger han 9610g och är 69,3cm lång. O_o Trodde han skulle vara uppe på 10kg vid det här laget, men ibland förvånar han. Hahaha! Laughing Allt annat såg bra ut, och det gick snabbt och smidigt.
När vi va på BVC hittade vi även den borttappade kossan, tjohooo!! Dansande bananDet va en utav barnmorskorna som hade tagit vara på den... Thx!! ^)

Efter BVC blev det en snabb sväng till stan, där jag fördrev tiden tills det va dags att återvända till BVC. Då va det nämligen dags för föräldraträff... Och för en gång skull va inte ♥Neo♥ trött och gnällig utan pigg och glad. :D Så det va extra trevligt idag, hehe!
Tog massa bilder som jag tänkte lägga ut... Men efter att jag lagt över alla bilder från kameran la min dator av! -IGEN!! Mad 
Så nu sitter jag vid ♥Maggies♥ dator. *hmm* Fattar inte va det är för fel på min cp dator! Blir att lämna in den på lagning till helgen... Puh! -Tur att jag har försäkring! Annars hade det nog blivit en dyr historia!! :S

Så om det blir snålt med uppdateringar här i bloggen framöver (igen!), så vet ni vad det beror på! *frown* Men om jag får bloggabstinens lånar jag ♥Maggies♥ dator. (:

Adios!! *hej*ps. imån är det fredag!!


Allmosor till dom fattiga

2009-02-05 @ 08:51:16
Hahahaha! Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta...? -Vilka jävla idioter! Eller...? Hmm! Alla gör vi våra misstag. Men i mitten av December gjorde Göteborgs Stad ett 6-siffrigt misstag!! Oooops!
En insättning på 464.252 kr, som skulle till stadsdelsförvaltningen Centrum i Göteborg (för outhyrda lokaler!) RÅKADE hamna fel. Pengarna sattes istället in på en 25-årig killes konto, killen är en "känd" missbrukare och har skyddad identitet. Därav har han ett konto hos stadsdelsförvaltningen...
Killen, som antagligen trodde att han hade fått en för tidig julklapp (?) av nån snäll miljonär, plockade ut varenda krona från sitt konto och stack sedan till Thailand! -I Don´t Blame Him!!
Snacka om klockrent drag! Hur ofta händer det lixom?? -Att någon sätter in en halv miljon på ens konto?? Hahaha... I dagens läge hade jag nog inte vågat röra pengarna utan att kolla med banken först. Men hade jag varit en pundare på 25år som inte har nått att förlora, så hade jag agerat på samma sätt. Faktiskt!!
Ärendet är nu polisanmält och 25-åringen är misstänkt för olovligt förfogande. "-Det här är en mardröm för oss, säger Ralph Sköld direktör vid Göteborgs stads lokalsekretariat. " (No shit Sherlock??)

Läs hela artikeln på Atonbladet!

Va hade DU gjort om det trillade in en halv miljon på ditt konto??


Magiska Gais Brallor??

2009-02-04 @ 21:15:22

Vid 18-tiden ikväll (eftermiddag?) kom pappa/morfar hit med en liten "present" till Neo. Det var ett par grön-svart-randiga brallor (GAIS färger!). Thx grandpa!  *hart*
Brallorna måste har varit magiska (?), för så fort han fick på sig dom gick han upp på knäna och försökte sig på att krypa. O_o Den senaste veckan har han börjat hasa sig framåt, men idag va alltså första gången han gick upp på knäna! :D Och han lyckades till och med att ta "ett steg" framåt oxå. Men sen föll han pladask ner å mage igen. *hmm* Hehehe... Och så höll han på i säkert 30 minuter innan han tröttnade. *zzz*
Så nu tar det nog inte lång tid innan han kryper omkring och river ner allt som är "Ajja Bajja". Hehehe... Ska bli riktigt skoj faktiskt! *hah*


-Nu ska vi se här... Om jag tar i ordentligt så kanske jag klarar det!


-Sådär ja! Nu ska jag bara framåt oxå...

-Tjohoo! Det här är ju tok-kul.

-Fast det är inte lika kul att ramla omkull.. Snyft!!

-Det är roligare att leka med bollen, som en riktig GAIS:are!!


Fruktstund

2009-02-04 @ 13:27:17

Efter lunchen (jag åt lasange och Neo åt slottspuré) hade vi "fruktstund". Oftast får han efterrätt på burk, alltså färdiga puréer. Men om vi har vi frukt hemma, brukar han få färsk frukt minst en gång om dagen... Nyttigt och gott!! Idag blev det apelsin, yummie yummie!  :P Kletigt värre...


  
  

Anna & Salo Flummar

2009-02-04 @ 09:27:34
På min tjejmiddag för snart två veckor sedan, försökte sig Salo och Anna på att sjunga (?) en låt med Galenskapara från Stinsen Brinner.
 (Jerrys Tunga Sång)
Till sin hjälp satte dom på låten dom försökte sjunga på Youtube...
Jag va bara tvungen att filma, för det såg tok-roligt ut! Laughing
Är det bara jag, Anna och Salo som skrattar så vi gråter när vi ser den?
Eller tycker ni oxå att deras "framträdande" är hilarious? Hahaha!!
ROFL Enjoy!! ROFL


Glöm inte att sätta på ljudet!!

Hemglass

2009-02-03 @ 22:10:02
Tidigare ikväll blev jag sjukt sötsugen, -som vanligt på kvällskvisten. *iih* Och precis , hör jag en Hemglassbil spela sin melodi utanför: "Nu lurar vi barn, nu lurar vi barn! På deras veckopeng!"  *hah* Hahaha! Alla vet väl hur Hemglassbilen låter va?? Hmm!!
I vuxen ålder har jag faktiskt ALDRIG köpt glass från glassbilen, minns knappt att jag (eller mamma och pappa?) gjorde det när jag va yngre...
I vilket fall som helst så tvingade jag ut ♥Maggie♥ (han med plånboken ni vet!) för att köpa centerstrutar. Har bara sett dom på reklamen, men dom ser ju sjukt goda ut... :P Och jag kan lova er att dom ÄR sjukt goda oxå! Moohaahaaahaaa! YES SIR! Hanna panna har syndat, TVÅ (!!!) centerstrutar ligger i min feta mage och gottar sig, yummie!! ^)


Den som kom på idén med "hemkörning" av glass, måste varit ett geni. (: Och jag tycker nog att det borde finnas hemkörning av godis och alkohol oxå... *note* Men då hade man väl blivit alkoholist! (Gottegris är jag ju redan!) Nåja... Tummen upp för Hemglass och centerstruten!! Tummen upp

 

Salo & Sushi

2009-02-03 @ 18:00:39

Idag va söta Salo ledig från jobbet och ville såklart spendera dagen med mig och Neo, istället för att sitta hemma och bara vara ledig. En bra idé tyckte jag... ^) Och i brist på fantasi så åkte vi såklart till Allum (mitt andra hem -jag veeeet!!) och mötte även upp Anna och Elvira. 
Först blev det en liten promenad längs Säveån, för att få "små-folket" att somna. *zzz* Sen va det dags för lunch. Och som vanligt blev det sushi... :P (Fuck va beroende jag har blivit alltså!!)
Salo därimot har aldrig ätit sushi tidigare, men vågade sig ändå på en 12-bitars. Hon såg inte jätte imponerad ut, men hon åt upp mer än hälften iaf. och skyllde sedan på att hon va "mätt". O_o Hahaha! Istället fick hon busa med ♥Neo medans jag åt upp mina gobitar. Yummie!!


Man kan ju undra va det va som va sååå roligt??
Hmm... -Jag veet! :D Moohaaahahhaa!! *note*

Först misosoppa sen sushi...

Varm soppa är gott efter en kall promenad!

Hört talas om pinnar?? Hahaha...

Anna, Elvira, Salo och Neo


Tack för en trevlig dag tjejer!! :*

Tomt...

2009-02-03 @ 10:28:15
När Neo flyttade in i sitt rum förra veckan, blev det väldigt tomt i vårat sovrum. Så det blev ytterligare ett projekt att ta sig an... Kul jul typ! Men fint blev det...

FÖRE:
 

EFTER:
  



Lillemans Rum!

2009-02-02 @ 20:46:14
Sådär jag...
Nu har jag äntligen fått tummen ur arslet och fotat lillemans rum! :D 
Hurra för mig! -Och för er... Hahaha!
Enjoy!
 
 
 
 
(Klicka på bilderna för att förstora dom!)

Jag vet att jag lovade "före-bilder" av rummet oxå...
Men alla bilder ligger huller om buller på datorn efter
omformateringen så jag hittar dom tyvärr inte! Sorry!!



Blev en sväng med mamma på stan idag...
Eller rättare sagt: -En promenad i Haga, mysigt mysigt!
Och alla vet väl vad som ligger i Haga?? Hmm...?
*haha* ~ VILLERVALLA ~ *haha*
Så det blev en ny stjärnmössa (tappade juh den andra!
och ett par jeans till Neo. -Mormor betalade! :D THX!!

När vi kom ut från Villervalla vaknade Neo
-som hade sovit sedan vi gick hemifrån!
Och gissa om han blev glad när han såg mormor??
 Jösses! Han blev helt tokig... *tihi*
Han satt och hoppade och "dansade" i vagnen och flinade för fulla muggar!
Sen blev han nog glad för sin nya mössa oxå, hehe...
 
Efter lite shopping och promenad tog vi en fika i Linné.
Mamma drack latte och jag drack prago...
Neo fick nöja sig med vatten och "gnäll-kex" (smörgåsrån).
 



Nu när jag (♥Maggie♥) har formaterat om min dator,
har alla mina favoriter försvunnit... Crying or Very sad
Så alla ni som vet att jag brukar läsa eran blogg, kan väl länka!

Och Johanna (mammajohanna.blogg.se)
-jag hittade en lösning till ditt problem... Tummen upp
Men behöver lösenordet till din blogg igen!
Maila det till hannaofsweden@hotmail.com

*natti*
Gissa vad jag ska göra nu??

Lovely Monday!

2009-02-02 @ 10:52:40
*studs* Tjohooo! *studs* 
Nu har ♥Maggie♥ formaterat om min dator.
Thx darling!! -Du är bäst! *hart* 

Så i eftermiddag/kväll ska jag slänga ut lite bilder på
Neos "nya" rum här i bloggen... Finaly!!!

Nu ska jag och korven dra till stan och fika
med mamma/mormor. (:

Ha en underbar dag allihopa!! Puss! :*

1 Februari

2009-02-01 @ 11:42:26
Tick Tack! Då va en månad av 2009 avklarat... Gick inte Januari lite väl fort??

Känner att jag uppdaterar min blogg alldeles för sällan nu för tiden. Sorry!! Känner att jag varken har ork eller tid, -trots att jag har tusen saker jag vill blogga om.
Att jag inte har "tid", kan bero på att Neo inte sover lika mycket på dagarna längre. Och när han väl gör det, så ska hundra andra saker fixas. Puh!
Och när han är vaken vill man ju gärna busa och leka med honom... Förr kunde han ju ligga stilla på en filt och pilla på en bitring i en timme och det räckte att jag pratade och sjung för honom och kikade ner på golvet då och då, när jag satt vid datorn.
Men nu är en leksak intressant i två sekunder, sen måste det hända nya saker. Och mamma (jag) ska gärna sitta/ligga på golvet och vara med heeeela tiden. Och det är jag ju så gärna! Det gäller att prioritera...

Och att jag inte har "ork", beror antagligen på att min data jävel har blivit cp. Den går i slowmotion och musen och tangentbordet vill inte riktigt göra som jag vill. Så himla frustrerande!! Så ett blogginlägg kan ta upp till 2 timmar (!!) att knåpa ihop... Gaaahaa!! Sånt har jag verkligen inte tid med.
Men min älskling ♥Maggie♥ ska formatera om min dator (som en sista utväg -då han redan har testat allt). Så håll ut kära läsare... När det är fixat ska jag försöka leverera igen!

Just nu sover korven (därav tid till bloggande!) och jag sitter jag vid ♥Maggie♥ dator. Den är grymt snabb om man jämnför med min...
Men alla mina bilder ligger ju på min dator, så tyvärr blir detta ett "bildfritt" inlägg.

Nu vet ni hur det ligger till. -Jag har alltså inte bloggtorka utan tidsbrist och datatrubbel!
Simma lungt!