Min första tävling!

2009-05-31 @ 22:31:14
Jag har fått äran att i samarbete med Babykoncept.se lotta ut ett presentkort värde 500kr här i min blogg! Och eftersom det är självaste mors dag idag, så passar det väl bra att dra igång min första, men förhoppningsvis inte sista, bloggtävling! Och eftersom det är hela 500kr i potten, så hoppas jag att MÅNGA av er vill vara med och tävla!


För att vara med och tävla måste ni gå in på Babykoncept.se och anmäla er till nyhetsbrev. Lämna sedan en kommentar i detta inlägg, om vad ni skulle köpa för presentkortet om ni vann. Länka sedan om tävlingen i din blogg, med bilden ovan och den kursiva texten nedan!

"Jag är med och tävlar om ett presentkort på 500 kr hos

Babykonceptet.se i Hanna Of Swedens blogg!

Var med och tävla HÄR du oxå!!"

Alla tävlande måste länka från sin ordinarie blogg,
ni som har "tävlingsbloggar" kan alltså inte tävla från den!

Om du inte har någon blogg och ändå vill vara med och tävla,
så mailar du bilden och den kursiva texten till 5 kompisar och tipsar dom om tävlingen. Mailat ska även skickas till mig: hannaofsweden@hotmail.com

Vinnaren utses genom en
lottdragning!
Tävlingen avslutas söndagen den 21:e juni kl 20.00
Vinnaren kontaktas via mail, så glöm inte skriva med eran mailadress!

Lycka till!!

Blogglista.se

AVSLUTAD!!

Happy Mothers Day!!

2009-05-31 @ 21:47:53

*kjerlek**kjerlek**kjerlek*
En stor kram och
en blöt puss till min
söta mamma på morsdag! *lavloo*


Och i dag "firar" även jag min allra första
mors dag
!
Hur coolt är inte det då??
I´m a mommy! ^)

*harrt*





BTW - lägger ut bilder och skriver om våran kalaskuliga
kväll på stenungsbaden imån...

Blogglista.se

See yaa!!

2009-05-30 @ 10:53:33
Neo♥ provar sina nya gummistövlar...
 
"...men mamma då! Det är ju sol ute idag,
då behöver man inga stövlar!! Jag tar av mig dom!"

 

 Nu drar jag till Stenungsbaden och festar loss med tjejerna!
I´ll be back towmorrow! See yaa...

((((( i n i d i m m a n t j o h o o o o ! )))))

Stenungsbaden!


Glömde juh...

2009-05-30 @ 06:46:15
Drömde världens äckligaste och sjukaste dröm! :S Så även om jag fortfarande är skit trött så va det skönt att vakna... (Lillieman väckte mig ca 6)

Jag glömde ju visa er den fina Absolut Välling t-shirten som vi köpte till Lilleman på backaplan igår. Fick ett tips av nån söt läsare (har dock glömt av vem...?) att dom såldes på Needs 4 Kids. Tack söta du!! :D



Många tipsade även om att den säljs på marknader, typ vikingamarknaden i kungälv. Men den är inte förens den 25:e juli nästa gång, och just den dagen kommer jag ha fullt upp med att fira Emma och Klara som fyller år då... ^)

Blogglista.se

Fortfarande trött...

2009-05-29 @ 21:28:18

Maggie gick in och duschade för en stund sedan och planen var att jag skulle blogga under tiden. Men jag råkade visst somna framför datorn IGEN!! ROFL Hahaha! M väckte mig nyss... Alltid lika gött med en powernap! ^)

Idag har det varit (och är fortfarande!) en underbar dag. :D Soligt och varmt!!
Man borde ju legat ute vid havet och gottat sig, men eftersom jag inte känner mig redo för beach 2009 ännu *note* så åkte vi till backaplan istället. M slutade tidigt och mötte mig och ♥Neo♥ där... Vi tog nämligen spårvagnen!
Och precis när vi på klev på spårvagnen la Lilleman av en rejäl laddning i blöjan. *blush* Hela vagnen luktade skit!! Men Lilleman va glad och nöjd medans medpassagerarna flyttade sig längre bort... Hahaha!! Laughing 
Så det första jag gjorde när jag kom till backaplan, var att gå in på Mc Donalds toalett med skötbord och byta på honom. 
Jag la den nerskitna blöjan på handfatet medans jag torkade rent en sprattlande ♥Neo♥. Blöjan ville dock inte ligga kvar på handfatet, utan bestämde sig för att ramla ner på golvet. Upponer givetvis!! *iih* Och i fallet lyckades även väggen bli brunmålad... O_o OMG!! Så det var bara att torka rent golvet och väggen innan vi begav oss därifrån. *puke*

Sen mötte vi som sagt upp Maggie och kikade runt i affärerna. Köpte bland annat ett par gummistövlar till LillemanCoop. Ynka 69kr, som hittat!


Och sen fick Lilleman även testa på att åka en sån där "hoppande" bil som stod utanför affären. Det var en mycket uppskattad åktur kan jag lova, och gissa om han såg snopen ut när den slutade?? *tihi*

 


En helmysig dag helt enkelt! Och innan det va dags för ♥Neo♥ att hoppa i säng blev det ett bubbelbad. Dock inget skum-bubbel-bad, utan såpbubblor! ^)


 



Nu ska jag packa lite inför morgondagen. Då ska nämligen ♥Neo♥ sova hos farfar, medans jag och ett gäng tjejer drar till Stenungsbaden och festar samt sover över. Och M ska ut med jobbet. Dansande bananParty party!

Hoppas ni haft en trevlig dag i solen...? Kram kram!!

Blogglista.se

wake me up when september ends!

2009-05-29 @ 07:39:22
En bild säger mer än tusen ord...

Men för er som ändå behöver ord kan jag berätta att jag är
RIKTIGT J♥VLA SKIT TRÖTT!!!

Men... Det är fredag, solen skiner och ♥Neo♥ verkar vara på gott humör.
Så jag borde verkligen inte klaga!!



Glöm inte att rösta!!
Blogglista.se

En kväll på jobbet...

2009-05-28 @ 22:52:21
När M kom hem från jobbet idag, kastade han bara över bilnycklarna till mig oxå fick jag en snabb puss... Sen var det dags för mig att dra till jobbet! Så min eftermiddag och kväll har alltså spenderats på jobbet. Det va full rulle i stort sett hela tiden... Folk har ju fått lön! Shit Maj-Britt!

När jag jobbat klart och skulle rulla hem igen, möttes jag av en parkeringsbot på vindrutan... Ehhh?? Nått jävla blindstyre som inte sett mitt parkeringskort (som bara vi anställda har!) och lappat i bara farten. Hmm!! Så imån blir det att ringa och skälla. För jag tänker då inte betala några 400kr!!!

Dags att sova... ^^ God natt på er!!  Blogglista.se

Annas Blogg

2009-05-28 @ 12:35:30
Ni som brukar läser Annas blogg (mammatillelvira.blogg.se) har säkert märkt att den är låst. Anna bestämde sig för att lösenordsskydda sin blogg ett tag. Om/eller när hon låser upp den igen, vet hon inte! Tillsvidare är det alltså bara dom som har lösenordet som kan läsa den!
Ni som vill fortsätta att läsa hennes blogg kan lämna eran mailadress som kommentar i detta inlägg, så skickar hon användarnamn och lösen till dom hon tycker ska ha det. Hoppas ni har överseende med detta!


((·_•))

2009-05-28 @ 09:50:14

Idag fick Lilleman för sig att vakna kl 05.00! O_o Och han ville absolut inte somna om... Förens nu! Jag borde oxå gå och lägga mig egentligen, men i vanlig ordning skulle väl han såklart vakna precis när jag somnat. Så det vågar jag inte! Däremot tänkte jag gå och käka frukost i lugn och ro... -När jag bloggat klart!

Neo♥ testade sin nya skål förut när han åt frukost. :D
  
Sugproppen sitter verkligen jätte bra och är i stort sett orubblig.
Och skeden är ju böjbar och han fick upp flera skopor utan proplem!
Rekomenderar!!

Liams mamma
(namn?) ville se kläderna jag köpte till Lilleman igår.
Pyjamas visade jag ju i gårdagens inlägg. Och så här såg byxan och t-shirten ut:

Absolut inget märkvärdigt, bara ett par svarta mysbyxor (Kaxs) och en smurf t-shirt. Allt från KappAhl. Bra att ha som "basplagg". (:

Nu är det fruksot dags!! Kram på er!  Blogglista.se

Happy Meal

2009-05-27 @ 19:48:30
Besöket på BVC tidigare idag gick bra. Nu väger Lilleman 11 kg och är 72,6 cm lång. Kanske borde kalla honom för "storeman" istället?? O_o
Sen drog vi in till stan en sväng. Planen var att hitta nått som jag kan ha på mig på lördag (ska ut och festa!) men noop, det blev inget nytt till mig. *hmm* 
Däremot fick ♥Neo♥ en ny pyjamas, en t-shirt och ett par brallor. *note* Man kan ju inte åka hem från stan tomhänt...? Blev en ny matskål till Lilleman oxå. En turkos "sugproppskål" från Duka, med tillhörande sked som går att böja.

När det va dags för lunch upptäckte jag att jag inte hade med mig nån burkmat till ♥Neo♥ och jag orkade verkligen inte gå och köpa. Så vi gick till "gyllene måsen" och delade på ett Happy Meal. :P Hans första, men förmodligen inte sista! Jag bad personalen att inte salta pommes fritesen (varför heter det inte typ potatis pinnar eller nått??) eftersom han inte är van vid salt. Han mumsade på som bara den!! Hahaha... Gottegrisen! *tihi*

 
 

Mätta och belåtna åkte vi hemåt igen, stannade till på torget och hämtade ett par skor hos skomakaren. Och när vi ändå va på torget så passade ♥Neo♥ på att kika på duvorna oxå.
 

Och nu sussar han sött med sin nya pyjamas! ^)


That's all for today!
Pöss & Köss!
Blogglista.se

10 månader!

2009-05-27 @ 09:38:48
Idag är det hela 10 månader sedan min älskade ♥Neo♥ föddes.
Vilket innebär att det bara är 2 månader kvar tills han fyller 1år!!
Jösses vad tiden går fort alltså...
Tusen miljoner pussar till dig min fina prins! *love*

Mamma älskar dig mest av allt!!
*harrt*

Storm!

2009-05-27 @ 08:20:19
Morsning korsning på er!
Idag är det storm ute, det ser ut som att träden kommer att knäckas av som tändstickor vilken sekund som helst. Scary!! Med andra ord hade jag helst stannat innomhus idag. Men kl 10.30 är det dags för Lillemans 10 månaders kontroll på BVC. Så vi är illa tvugna att pallra oss ut. Tjohooo!
Så om jag inte uppdaterar mer idag, så har vi antagligen blåst bort, hahaha!!

Hoppas ni får en toppen dag!! Kram kram!  Blogglista.se

WTF!!

2009-05-26 @ 22:11:10
Attans bananer oxå! *frown* Jag har lyckats radera (?) alla mina favoriter och alla adresser som brukar ligga i adressfältet... Så ALLA ni som vet med er att jag brukar läsa eran blogg kan väl skriva en rad, så jag får eran adress igen! :D

Tack på förhand!!


Kort & gott...

2009-05-26 @ 20:52:17
Har inte orkat/haft tid att blogga idag. Men slänger in en snabbis innan Desperat Housewives så ni inte tror att jag har dött eller nått...? Hahaha!

♦ Sol
♦ Öppna förskolan
♦ Sushi
♦ Shopping
♦ Regn
♦ Färskpotatis
♦ Nytt internet ^^

Sorry för den dåliga uppdateringen! I´ll be back tomorrow... Tills dess kan ni ju alltid läsa inlägget jag skrev för exakt ett år sedan!

Puss & kram!  Blogglista.se

Slottskogen...

2009-05-25 @ 21:43:57
Ja, idag blev det slottskogsbesök med Camilla och hennes lilla Mickis. ♥Neo♥ va såklart oxå med... *love* Vi började med säldammen, men där var det dött som i graven (ingen säl ville visa sig). Så vi gick vidare upp till barnens zoo, där det var lite mer livat. Flera getter och små killingar gnatade omkring bland alla barnen. Där fanns det även kaniner, höns, grisar (hängbuksvin), underlater m.m.
Därefter traskade vi vidare upp till djurhagarna. Där kikade vi på mer getter, hästar, svanar, kronhjortar, påfåglar, älgar, pärlhöns, rådjur m.m.
Måste erkänna att varken ♥Neo♥ eller Mickis va speciellt intresserade av djuren. ♥Neo♥ satt mest och kikade på måsar, duvor och skator som flög fritt. Hahaha! Antar att det blir mer intressant nästa år...? *hmm*

Ja, ni ser ju själva... Han kikar hellre på mig än på getterna!! :P


Fast killingen va så söt, så inte ens ♥Neo♥ kunde motstå den! ^)

Och inte Mickis heller... *love*


Några av dom andra djuren... Klicka för att förstora!!
  
  

Och sen promenerade vi Linnégatan ner och väl nere på Järntorget blev det såklart ett besök in på Villervalla. :D Det blev en vändbar hoody till Lilleman. Randig på ena sidan och limegrön på andra sidan. Me like alot!!

Neo♥ posar i sin nya hoody, visst är den fin?? ^)

Kommer antagligen använda den randiga sidan mest...
 

Andra saker jag har haft för mig idag:
Vart hos mamma
Betalat räkningar
Badat Lilleman
Grillat fläskfilé
Blonderat utväxten
Pratat i telefon
Kramats med Maggie
Och bloggat såklart... ^^

Vad har ni själva haft för er idag?

Blogglista.se

Lovely Monday!

2009-05-25 @ 10:21:18
Än så länge strålar solen och himlen är blå... :D Ska strax dra till slottskogen! Blir nog en sväng förbi Villervalla oxå, lönen har ju landat på kontot idag! (Har ju börjat jobba lite smått...) Tjooohoooo!!


*hart*See ya later!!*hart*

Blogglista.se

Övningsgår!

2009-05-24 @ 20:21:32


Slängde ihop en liten film när ♥Neo♥ "övningsgår", hihihi...
Glöm inte sätta på ljudet innan ni kikar!!

Visst är han duktig min lille prins?? ^)

Blogglista.se

Jag ser det snöar!!

2009-05-24 @ 19:16:41
Japp, det ser ut som det snöar utanför! Men det är såklart (?) inte snö... Utan pollen!! O_o Helt sjuk! Jag kan inte minnas att det brukar blåsa omkring så här mycket pollen. Öhhh va ?
Vi kan knappt ha öppet balkongdörren på vädring (eller fönstrena) innan det ligger pollen längs listerna. Ser ut som vi inte har damsugit på år och dar! *hmm*

Man kanske inte ser så tydligt på bilden... Men det yr verkligen!!



Entrén nere i trapphuset ser ut så här:


*growl*



BTW! Jag slapp ta bussen förut, M stack tidigare från jobbet och hämtade mig och Lilleman. :D He´s my man! Den bästaste... Löf u Maggie!!  *love*


Fortsätt att rösta på min blogg!!
Blogglista.se

Söndag morgon!

2009-05-24 @ 09:43:51

Idag vaknade jag inte utav Lillemans "prat" (som jag brukar göra), utan av att jag höll på att kissa ner mig. Då va kl ca 07.15. Och jag hann vara vaken i hela 25 minuter, innan ♥Neo♥ behagade vakna. O_o Det har nog aldrig hänt innan, att jag vaknat före honom!! Kanske borde köpa mig en trisslott idag?? ^)

Idag ska vi åka en sväng till farfar. M jobbar, så jag och ♥Neo♥ får ta bussen. Hoppas det går bättre än sist... Hmm! *hmm* Då va jag tvungen att fälla ihop barnvagnen och lägga den i lastutrymmet pga. att bussen var full. Sen fick jag sitta med en gnällig ♥Neo♥ i knäet. Chauffören körde dessutom som en dåre och en utländsk kvinna som satt bredvid mig skulle prompt peta i ansiktet på Lilleman. *frown* Jag HATAR när folk ska upp i ansiktet och klappa och nypa och pilla! Man gör inte så med barn som man inte känner. (Om ens med dom man känner??) Vem fan vet vart dom har haft sina händer innan?? :S Och den klåfingriga kvinnan pratade varken svenska eller engelska, så jag satt mest och morrade och slog henne på fingrarna. Moohahahaahaa!!

I vilket fall som helst, vi ska åka buss till farfar... Tjohooo! *haha* 
Håll tummarna för att den inte är lika full idag...



Blogglista.se

Whoooopaaa!

2009-05-23 @ 20:52:47

Trots att det ha blåst en hel del idag, så har det varit ett väldigt behagligt väder! Vi va på lekplatsen i nästan två timmar... Skönt med frisk luft och sol! :D Och ♥Neo♥ röjde runt som en tok. Så vi hade typ med oss halva sandlådan hem, alltid lika trevligt... Hmm!! *hmm* 


 


Sen gick vi vidare till torget och handlade lite, där kikade vi även på duvorna... Som vanligt!! Jag slängde till dom några utav Lillemans majskrokar. :P Det tyckte dock inte ♥Neo♥ va så kul... Han demonstrerade högljutt, så även han fick en majskrok. Hahaha!! *hah*


  



Sen har mormor varit här på besök oxå. Hon hade med sig en liten "present" till Lilleman även idag. ^) Nämligen dom fina regnkläderna från Lindex, som jag skrev om igår. Det lönar sig verkligen att skriva om vad man vill ha, här i bloggen. Hahaha! Fast än så länge har jag inte sett röken av dom coola Betty Boop dojjorna! *frown* Det känns som att ♥Neo♥ favoriseras... I wonder why??
I vilket fall som helst, så blev ♥Neo♥ (läs: jag!)  jätte glad för dom fina regnkläderna! :D Tusen tack mormor!!

(Klicka för att förstora!!)
   


Visst blev han söt?? *tihi*  Nu är det bara stövlarna som fattas, men dom köper jag själv (!) nästa vecka.
Nu ska jag kolla klart på Robinson... Hoppas ni får en fortsatt trevlig lördags kväll. Kram kram!!

Blogglista.se


Björn Borg Kallingar

2009-05-23 @ 11:06:54
♥Neo♥ knäcker extra som Björn Borg´s nya kalsongmodell... *love*

Cutie Pie!!

Blogglista.seBlogglista.seBlogglista.se

Tävling!!

2009-05-23 @ 11:05:57


Nu är jag med i ytterligare en tävling hos Linda (Älskade Hjärtegryn).

Ett par snygga byxor som hade passat perfekt på ♥Neo♥ är i potten...
Så håll tummarna nu vettja!! (:

Klicka HÄR om du oxå vill vara med och tävla!!

Blogglista.se

Kvitter Kvitter!

2009-05-23 @ 09:10:52
...ja så låter fåglarna utanför! Idag är det nämligen soligt, iaf än så länge! :D Vet inte riktigt vad vi ska hitta på, M jobbar, så det blir "bara" jag och Lilleman idag. The Gang!! Hahaha... Nån som vill leka med oss?? ^)

Hoppas ni får en trevlig lördag!
Kraaaam!!


Blogglista.se

Fredagskväll!

2009-05-22 @ 20:31:38
Hej hej alla glada!
Som vanligt har regnet övergått till solsken så här på kvällskvisten. Börjar bli riktigt störande faktiskt! *frown* 
Oftast är vi ju hemma och innomhus efter att Lilleman lagt sig runt 18.00-18.30 tiden. Så det blev ingen utomhuslek idag heller... Suck!
Däremot åkte vi hem till Anna och Elvira en sväng förut. Va bara tvungen att komma utanför dörren lite... Sen va jag sjukt sugen på sushi oxå, så vi köpte med oss lunch. Yummie!!  Både sushin och besöket var uppskattat utav Anna och Lilla E. Kidsen lekte medans vi smaskade. :D

   

När vi kom hem igen blev det bad och bus för ♥Neo♥ innan han skulle i säng. Och sen blev det kortspel för mig och M. ^) Av nån konstig anledning åker alltid kortleken fram under sommarhalvåret...? Så mysigt! Det blev några rundor "skitgubben", sen en "finns i sjön".:D Jag hade velat spela lite "yatzy" oxå, men där går gränsen för M, hahaha!

Nu är det soffmys som gäller, det är ju trots allt fredagskväll! ^)

Keep voting!!
Blogglista.se

Åh regnet det bara öser ner!

2009-05-22 @ 11:32:04
Usch och fy! Idag regnar det ute... Inge skoj alls! Både jag och Neo (och pappa M) hade mått gott av lite frisk luft.
Fast det finns ju tydligen inget dåligt väder! -Bara dåliga kläder... Eller hur var det nu?? ;) Får helt enkelt skylla på att vi har "dåliga" kläder då. Har helt enkelt inte fått tummen ur arslet och köpt några regnkläder till Neo. Har spanat in ett set på Lindex, men det är fan inte billigt med regnkläder alltså!! O_o Kanske bara är jag som är snål?? Hmm...
Funderar på om han ska önska sig regnkläder i födelsedagspresent eller om jag ska köpa det redan nästa vecka när mammapenningen kommer.
OM jag nu köper det, så skulle det inte förvåna mig om det blir stålande sol och absolut inget regn på hela sommaren. OM jag däremot inte köper det så lovar jag att det kommer bli en piss sommar, som regnar bort! *note*

Bamse regnkläder från Lindex. Jacka 229kr och byxa 199kr.

Sen behöver jag tips på bra och hyfsat billiga gummistövlar!!
Dom flesta har inte så små storlekar som
♥Neo♥ behöver.
Behöver stl 20, några tips på affärer??




Fortsätt att rösta vettja!!
Blogglista.se

Snart förgår dina ungdomsdagar...

2009-05-22 @ 09:47:21

Ett stort GRATTIS till min "svärfar" som fyller år idag!!




Blogglista.seBlogglista.seBlogglista.se

♥Kusiner Vitaminer♥

2009-05-21 @ 20:53:50
Idag har Lillemans tre fastrar och kusin Felix varit här på besök. Det har med andra ord varit fullt ös... O_o Puuhh!

Söta kusin Felix i egen hög person! ^)
 

Buskorvar i soffan!


Sötnosarna turades om att köra varandra i "lära-gå-vagnen" *hah*
 

Neo♥ mumsar björnbär... 10 minuter senare rasade hans mage! *note*
 


I lördags kom faster Angelica hem från Turkiet (Side), där hon har solat och badat och.... Shoppat såklart!! ♥Neo♥ fick en hel påse med fina saker!
Två Björn Borg kallingar till Lillemans muffinsrumpa! *tihi*


Ett par Billabong shorts


En Ed Hardy t-shirt


Och en Peak hoody

Tusen tack snälla faster Angelica! *love*


Tack fastrarna/svägerskor och kusin Felix för en trevlig dag!!


Hoppas ni oxå haft en trevlig torsdag...?
Glöm inte att rösta!!
Blogglista.se

Yesterday!

2009-05-21 @ 11:55:38
Helluuu på er!! *hej* Hoppas ni har en trevlig kristi himmelsfärd dag...? Har ingen aning om vad denna dagen betyder eller så, men WTF... Folk (dom flesta?) är lediga och sånt är ju alltid uppskattat! :D

Igår var jag, M och ♥Neo♥ hembjudna till Lena och Andreas på grillat. Min syster yster var oxå där och vi hade jätte trevlig. Lena hade gjort egen, jättegod, potatissallad och Andreas grillade marinerad lövbiff.  Sjukt gott!!

Lena & Andreas skålar!
 
♥Neo♥ ville såklart oxå ha käk... Hmm!

Moster Emma visar fiskarna...
 
♥Neo♥ nyper Andreas i näsan! Hahaha...

Pappa M dricker en rosa grogg! ^^
 
*kjerlek*Tack för en trevlig kväll sötnosar!!*kjerlek*

Nu kommer snart fastrarna hit på besök... Ska bli trevligt!
Kram kram, och glöm inte att rösta!!
Blogglista.se

En i farten...

2009-05-20 @ 15:24:46
Har egentligen inte tid att blogga... Men slänger in en snabb!
Har varit på öppna förskolan, sen en shoppingrunda + lunch på allum.
Nu ska vi iväg till Lena och Andreas och käka grillat, mums!!
Ha en trevlig eftermiddag/kväll alla sötnosar...
Kram kram!!
Blogglista.se

♥Neo♥ ger tummen upp för alla som röstar på mammas blogg!

Vill haaaaa!!

2009-05-20 @ 09:25:05
Hur coola va inte dessa pjux då?? Yeeheee!!
Det står ju praktiskt taget mitt namn på dom...

~ Milk Shake ~

Blogglista.se


Morsor på stan!

2009-05-19 @ 20:40:44

Idag har jag och ♥Neo♥ varit i stan med Anna och Emelie och deras töser. Vi promenerade upp till näckrosdammen som ligger bakom götaplatsen (poseidon) så att kidsen fick busa på den mysiga lekplatsen precis bredvid dammen... Sen slog vi oss ner på en gräsplätt och tjötade och och njöt av det vackra vädret. ^)


  
 

 


Sen var det dags för lunch, så vi begav oss till amazing thai restaurang. Där hugg vi in på den goda thai buffén som oxå bestod av SUSHI!!!! :D Vilken dröm!  Det stället lär jag ju besöka igen, för det va riktigt gott!! 



Planen var att åka hem direkt efter restaurangbesöket, men när jag gick förbi ett av stånden i bältespännaparken köpte jag ett långt rosa fusk läderband. Tänkte klippa till mig ett armband. Men eftersom det var så långt, räckte det till två armband till. Så både Anna och Emelie oxå kan få varsitt, hihi... Typ "kompis band"! ^) (Nej, vi går inte i mellanstadiet!!)
Sprang in på panduro och köpte några hjärt "berlocker" (?) att trä på oxå, så nu har vi varsitt rosa armband med hjärtan på... :D Hur coolt är inte det då?? THE GANG!! Hahaha!! ROFL Någon mer som vill joina??

Mitt armband är redan på...

Och Annas och Emelies! *love*


Sen köpte jag ett par coola gitarr örhängen
på Ur & Penn för 25kr oxå! (Plastic fantastic??)


Nu är det snart dags för dom desperata hemmafruarna, yeeehe!
Hoppas ni har haft en bra dag...? Kram kram!!
Blogglista.se

FramSTEG!

2009-05-19 @ 09:22:21

För två veckor sedan tog ju ♥Neo♥ sitt första steg utan att hålla i sig, och igår verkar det som att poletten trillade ner ordentligt... För han har gick jätte mycket!! :D Som mest har han gått 18-19 steg på raken innan han ramlat ihop. Och när han är "klar" sätter han sig och klappar händerna, hihi... Min söta, duktiga kille!
Så nu tar det nog inte lång tid (?) innan han dissar krypandet helt och satsar på att promenera omkring istället.

Fortsätt att rösta på min blogg vettja!!
Blogglista.se

Vår dag...

2009-05-18 @ 20:38:38

Då va även den här dagen på väg mot sitt slut... Swish!
"Tråk vädret" försvann, och ersattes av sol. Me like!! :D Så det blev en sväng till lekplatsen istället för att måla... Lilleman grävde, gungade, spanade och klättrade som vanligt. Sen blev det ett litet mellanmål i form av banan, innan det var dags att traska hem igen.




"Tur att vi lämnade Mini hemma mamma,
för man får inte ha hundar i sandlådan!!"



"Hmm... Undra hur man kommer upp?"
 

Banan busen...

 


Väl hemma igen, va han jätte gnällig och ledsen... Han bara grät och grät och skulle inte ens äta middag! :( Så jag gjorde en flaska välling till honom -till middag!! Sluuurp sa det, så var den slut. Sen börja han grina igen! Puh!
Men så kom "räddaren i nöden" på besök, nämligen mormor! ^) Han blev överlycklig och började genast busa med henne... Han fick även en "namnsdagspresent" av snälla mormor. *love*  TACK TACK!!


  
Innehållet: Ett par snygga shorts från H&M

 


Och när mormor var tvungen och gå, blev det bums i säng för Neo. Han va skit trött och somnade på "två röda". Även jag är trött och ska försöka gå och lägga mig tidigt idag... Men det vet vi ju hur det brukar sluta! *hmm*


Kram på er!!
Blogglista.se

Namnsdag! ^^

2009-05-18 @ 18:41:26
Eftersom ♥Neo♥ inte har nån "riktig" namnsdag,
så får vi passa på att "fira" hans andranamn som har namnsdag idag...
:* Mammas pussgurka!! *love*

*hart* Grattis på namnsdagen!!
*hart*
Blogglista.se

Kort & Gott

2009-05-18 @ 08:05:11
Morsning på er! Idag är det tråk väder ute - regn! Så om vädret inte känner för att göra en tvärvändning, som igår, så blir det att stanna inne idag...
Tänkte göra ett nytt försök med att få ♥Neo♥ att måla/rita, men dom andra gångerna har han bara slängt ner kritor och papper på golvet, haha! Nån som har ett tips på hur man får honom intresserad, eller är han bara inte "mogen" för sånt ännu? Hmm...?
Nu sitter han och leker i sitt rum, ser så mysigt ut! *love*


Glöm inte att rösta!! Klicka här!
Blogglista.se

Ändrade planer...

2009-05-17 @ 18:59:54
...japp, det blev ändrade planer. Blev bara en snabb städning, sen kom Anna och Lilla E hit på ett spontant besök. Alltid lika trevligt. ^)
Lilla E hade sin fina Villervalla klänning på sig, som hon fick av Neo i julklapp. Och eftersom Neo precis hade sölat ner sina kläder med lunch, och ändå skulle få "nya kläder", så fick även han ha på sig sin stjärndress från Villervalla. :D Lite fjantigt kanske, I know!! Men dom såg så söta ut när dom hade likadana kläder på sig... *tihi*

Det blev en hel del lek och bus. Neo jagade Elvira vart hon än gick... Och jag och Anna va hack i häl. Hahaha!
Sen gick vi ut till sandlådan, och sen på en liten mini promenad. Neo fick dock sitta i vagnen, efersom han inte går själv... Ännu!
(Klicka på bilderna för att förstora dom!)
  
   

Nu tvättas sista maskinen för idag och jag småkikar på tv (one tree hill) medans jag bloggar... Neo har nyss somnat och ♥Maggie♥ jobbar!
Så jag får ha en egen myskväll framför tv:n. Och känner jag mig själv rätt så blir det nog att läsa lite bloggar oxå! :P

Hoppas att ni oxå haft en trevlig söndag...? Kram!
Blogglista.se

Tvättäkta sötnos...

2009-05-17 @ 10:43:48
I morse när jag vaknade (ca 7) var det strålande sol och klarblå himmel ute. :D Så planen var att bege sig till slottskogen efter lunch.
Men nu har solen och den blåa himlen försvunnit (iaf i Göteborg) och ersatts av massa moln istället. *hmm* WTF?? Ser svinkallt ut...
Så istället för att dra till slottskogen, blir det en ofrivillig städ och tvättdag. Om inte solen bestämmer sig för att komma tillbaka vill säga...? Hoppas!!
Neo håller koll på tvätten, medans jag skurar toaletten! *tihi*
 

Fortsätt att rösta!!
Blogglista.se

Syttende Mai

2009-05-17 @ 09:52:31
Grattis Norge!!
Som om det inte vore nog att norske gutten Alexander Rybak,
vann eurovision igår (nej jag kollade inte, men det går lixom inte
att undgå att dom vann!), så är det ju faktiskt norges nationaldag idag!
 Hurra för dom!

Personligen tycker jag att låten var dålig, men eftersom jag inte hört
resten av bidragen (förutom sveriges då) så vet jag inte om rätt låt vann...?
Va tycker ni??

Blogglista.se

Min Lördag

2009-05-16 @ 20:16:02
Hej på er! Hoppas ni haft en trevlig lördag...? För det har jag haft! ^) 
Den började lite i slowmotion, men runt lunch kom vi iväg. Vi begav oss till backaplan, där vi inhandlade en solskyddsskärm till Lillemans barnvagn.
Det blev en svart...

Vette fan om jag har satt på den rätt, men den funkade iaf. Tummen upp

Sen åkte vi ut till farfar och hans tant Anna-Karin.
Där blev det fika och bus. -Både inomhus och ute i trädgården...
  
   

Och när vi ändå var i trakterna, kikade vi in en sväng hos farmor oxå.
Neo♥ va väldigt fascinerad av farmors katt(er)...

Katten (Jezuz) var dock inte lika intresserad av ♥Neo♥, haha! Laughing

Sen skyndade vi iväg och handlade (som vanligt), för att sedan åka hem och pusta ut... -Borta bra men hemma bäst! Eller??
Och när Lilleman somnat, startade vi grillen (elgrill) och slängde på flintasteken. Yummie!! Den avnjöts med sallad, potatissallad och en kall xide®.

Nu ska jag och min cider hoppa över till soffan och kika på robinsson.
Och NEJ, vi ska inte titta på eurovision sen... Total diss!! *hmm*

Fortsätt att rösta på min blogg!!
Blogglista.se

Award!

2009-05-16 @ 10:34:48

Som om inte Anna har varit gullig nog den här veckan,
så fick jag även en Award av henne igår... :D

Thx honey!! :*

Och i vanlig ordning ska den ju "skickas vidare"...
~ Sarah ~ Lena ~ Malin ~ Jessicka ~
Får den fina Awarden av mig... *love*
Dom säger (skriver) vad dom tycker och tänker
om sånt som andra kanske inte "vågar" tala öppet om!
*hart* YOU GO GIRLS! *hart*


Blogglista.se
Blogglista.seBlogglista.se

Tröttmössa!

2009-05-15 @ 22:05:54

Har jobbat i eftermiddag och ikväll, så nu är jag helt slut. Ska strax gå och lägga mig! Ska bara... *note* (...blogga lite och kolla runt på era bloggar!)

♥Neo♥ och ior busade förut! *love*
 
♥Neo♥ försökte peta ut ior´s öga, hihi...
 
Se så ledsen ior blev när ♥Neo♥ började busa med Mini istället... Sad


NU, ska jag sova... God natt på er!! *zzz*

Blogglista.se

♥ Snälla ♥ Söta ♥ Rara ♥ Anna ♥

2009-05-15 @ 13:35:31
I måndags kväll fick jag ett sms av min sötplutt Anna, "Ey... Kolla din brevlåda. Jag tror du har fått post."  Eftersom vi redan hade hämtat posten, tidigare, så blev jag fundersam... Öhhh va ?Vad har hon nu kokat ihop?? Men jag gick snällt ner till postfacken på bottenplan i trappen...
I vårat postfack låg det en söt liten bok med fint snöre runt, Anna hade pimpat boken med klistermärken och satt dit en (gammal) bild på mig. Haha!! Laughing
~ Omtankar ~

En "fyll-i-bok" från kärleksförklaring.se *love*
Här är några av sidorna...
  
  
Visst är hon söt min Anna? ^) 

*hart*Tusen tack för den jätte fina presenten gumma!! Love You! *hart*

Ni vet vad ni ska göra...
Blogglista.se

Finally Friday!

2009-05-15 @ 09:52:42
Äääääntligen fredag!! :D
Dags för fredagsmys...? (OLW:s nya reklamfilm)

Jag däremot ska jobba kväll idag,
så jag får vänta tills imån och ha lörsdagsmys istället! ^)
Det funkar väl lika bra va??

Hoppas ni får en skön fredag... Kram!!
Blogglista.se

Tudeluu!

2009-05-14 @ 21:53:26
Medans mina grabbar sover, så sitter jag uppe och bloggar... Mysigt! ^)

Kunde inte motstå att gå bort till torget en gång till förut. -Ville ju så gärna ha paketet som kommit... :D I paketet låg nämligen en canvastavla (30x40cm) som jag beställde från Önskefoto häromdagen. Givetvis var det en bild på Neo, vem annars? :P
Fast tavlan var faktiskt inte till oss, utan till mamma/mormor. *love* Vi har ju redan tapetserat väggarna med bilder av Lilleman... -Typ!! *blush* Så detta blev en tidig morsdag present till mamma. För jag kunde ju givetvis inte vänta med att ge henne den, utan åkte dit och lämnade den direkt. Hahaha!
Och hon tyckte (såklart) att den var jättefin. Hon hade dock lite beslutsångest över vart hon skulle hänga upp den... Hmm!! Dagens I- landsproblem??


När jag var klar hos mamma, åkte jag och Neo vidare hem till Lena. Hon har nämligen flyttat från ghettot (kortedala) till partille (öjersjö). Lyx!! ^)
Det är en hyreslägenhet, men med radhus/parhus känsla. Två våningar (suteräng), carport, trädgård på baksidan och en liten framsida med rabatter och egen ingång - alltså inget trapphus som oftast hyreslägenheter har! Dom (Lena och hennes Andreas) hade dock inte hunnit få iordning allt ännu, men det va jätte fint och det ligger i ett mysigt område, dock lite offside. Men va faan, har man bil är det ju inga problem! :D

JAG VILL OXÅ FLYTTA!! *frown* Helst till hus, med det har vi inte råd med i dagsläget... Så det får bli lägenhet. Söker mest i partille, men kan tänka mig några andra ställen oxå. Bara jag kommer bort från denna skithåla till lägenhet (och stadsdel). O_o Håll gärna tummarna för oss!!
Nu är det läggdags! Sov gott... *zzz*
Blogglista.seBlogglista.seBlogglista.se

Solskyddsskärm VS Solparasoll

2009-05-14 @ 14:52:15
Förra sommaren, eller det som var kvar av sommaren när Neo hade kommit (27/7), använde jag parasoll för att skydda honom från solen. Men efter X-antal "cp-ryck" på parasollet, så ligger det nu utspritt i ca 15 delar lite här och där. *note* 
Det va helt enkelt värdelöst och skit bökigt med parasoll. Man va ju tvungen att vrida och vinkla det om man inte gick åt samma håll hela tiden. *hmm*
I vilket fall som helst så tänker jag total dissa parasoll den sommaren. Istället har jag spanat in en solskyddsskärm från Aussi´s Finest. Finns ju säkert billigare märken, men Aussi´s är UPF 50+ (UV-strål skydd).
Är det någon av mina söta läsare som har erfarenhet av solskyddsskärm till barnvagnen? ^) Hiss eller diss i sånna fall?


Synd att det inte fanns turkos! (: Men, men... Får bli en svart eller limegrön!

(Bilderna är lånade från Aussie´s Finnest!)

Glöm inte att rösta!!
Blogglista.se

Tråk-torsdag...

2009-05-14 @ 10:37:19
Det småregnar och är ruggigt ut idag... Burr!! Så det blir nog att stanna inne idag. Blev bara en snabbis bort till toget förut. Skulle hämta ut ett paket på Hemköp, men förbutiken öppnade inte fören vid 10 (jag var där vid 9), så det blev att traska hem utan paket... *hmm* Va e de för jävla service?? Borde inte förbutiken ha samma öppetider som butiken? Speciellt när dom är "postombud" och det står butikens öppetider på min paketavi. *frown*

Neo♥ sover nu, jag borde kanske joina honom, eftersom vi va uppe redan kl 5 i morse! Puh... *zzz* Eller så kanske jag ska ta och kika på nått avsnitt av Lost? Ligger efter som fan, trots att jag har massa avsnitt på datorn.

Jada, jada... Hoppas ni får en trevlig dag iaf! Skriver mer sen... Kram!


Uppdatering:
(11.02) 5 minuter efter att jag puplicerade detta inlägget vaknade Lilleman, suck!! Sååå himla typiskt, nåja... Blir bus istället för sömn! ^)

Klicka på "knappen" under, så blir jag glaaad! (:
Blogglista.se

Kvällsstund...

2009-05-13 @ 22:36:56

...har bladlöss i mun!

Denna onsdag har gått i samma spår som mina andra onsdagar. Först öppna förskolan och sen sushi till lunch... Me like!! :D 

Nått jag däremot inte gillar, är bladlöss (?) i maten. O_o 
Jag kokade kyckling till middag förut (med råris till, yummie!?), och som vanligt slängde jag i broccoli tillsammans med kycklingen. Fast denna gången köpte jag "färsk" broccoli istället för fryst, som jag brukar göra. (Dum idé!!)
När kycklingen kokat ett tag slängde jag i broccolin, då blev hela vattenytan svart av små prickar. Jag tänkta att det va broccolin som "lösts upp" i vattnet och tänkte inte mer på det.
När allt var klart hugg vi in och började käka. Men efter några tuggor ser jag att dom små svarta "prickarna" har ben!!!!!!!!!!! *puke* WTF?? 
♥Maggie♥ som jobbar med frukt och grönt (kvalitets kontrollant på ica) tyckte det såg ut som bladlöss. :( Men det var svårt att se när dom var kokta, hahaha! Kunde lika gärna ha varit små, små spindlar. Vad det än var för små äckliga kryp så slutade vi att äta. :S Jag kände hur det kröp i hela kroppen på mig... Fy fan va grose!!
Så resten av kvällen har jag gått och varit hungrig och illamånde om vartannat, för vi åt givetvis inte upp resten av maten. Bläää!!
Så hädanefter håller jag mig till fryst broccoli, om jag ens vågar mig på det igen?? För det va fan ingen mysig upplevelse! *frown*



Nu är det dags för mig att hoppa i säng, skit trött som vanlig... *zzz*
Good night, sleep tight... Don't let the bedbugs bite!!

Glöm inte att rösta på min blogg!!
Blogglista.se

Morgonstund...

2009-05-13 @ 09:21:44
...har gröt i mun!

♥Neo♥ har hittat ett nytt (bekvämt?) sätt att sitta på i matstolen!


Nu ska jag och Lilleman rusa iväg på öppna förskolan,
hoppas ni får en lovely onsdag i solskenet!!
Blogglista.se

Tjohooo!

2009-05-12 @ 20:23:04
Fr.o.m. igår är vårat gamla internet uppsagt (All Tele). Och det tar hela två veckor innan det nya (Bredbandsbolaget) kopplas in. Fick typ panik igår när det kopplades ut... :S Hur fan ska JAG klara mig utan internet i TVÅ VECKOR?? Ok om man är bortrest eller nått, men när man ändå är hemma så är ju datan min bästa vän typ (förutom ♥Neo♥ och M då!), jävligt tragiskt och skrämmande, men sant... *blush*
Som tur var hade min snälla syster yster Emma en extra "dongel" som vi får låna. :D Så nu har vi internet trots allt... Ni kan med andra ord andas ut.
Va skulle jag gjort utan dig Emma?? *love*


Lilleman har varit väldigt kinkig både igår och idag. Han har väldigt lite tålamod och blir arg och sur så fort han inte får som han vill... Vilket blir rätt ofta, eftersom nästan allt han gör är "Ajja Bajja!" eller "Jajja Neo!". *hmm*  Är han inte och hänger i gardinerna, så är han och pillar på skrivaren, drar i sladdar eller snor åt sig nått annat man glömt (läs: inte hunnit) plocka undan.
Inne i hans rum är det "bara" gardinerna och lampsladdarna som är "Jajja", men där inne vill han max vara i 5 minuter innan han skyndar vidare och busar. O_o Suck! Och förutom idag, så har det inte direkt varit nått "leka-ute-väder".
Men idag, kom vi som tur var ut en sväng... Riktigt skönt!
Men så fort vi kom hem igen, började han kinka. GAAAHAAA! *iih* -Tills det va dags för ett bad, då blev han såklart glad igen... *love*

  


Nä, nu tänkte jag sätta mig och läsa mina favvo-bloggar innan Hemmafruarna börjar. Har ju typ haft abstinens, haha... Kram på er!


Och glöm för guds skull inte att rösta på min blogg!!
(:
Blogglista.seBlogglista.seBlogglista.se

Hipp Hipp Hurra...

2009-05-12 @ 19:12:37
...för min lilla svägerska som fyller 23 år idag!!  

*kjerlek* Massa GRATTIS kramar till dig Camilla!! *kjerlek*

Ni vet vad ni ska göra...
Blogglista.se

Rätt svar...

2009-05-12 @ 19:06:02
Skulle ju puplicerat dom riktiga bilderna igår. Men vi har inte haft nått internet här hemma... Därav förseningen! Den översta bilden (i förra inlägget) var iaf en liten liten del av en trisslott. Och den andra bilden föreställer en hästmun. -Alltså tänder som några hade gissat på. Hahaha! Mysigt va??

Trisslott (nitlott)


En hästmun!


Fortsätt att rösta på mig!!
Blogglista.se

Vad föreställer bilden?

2009-05-11 @ 09:47:04
I brist på annat att blogga om...
Kan du se vad bilderna föreställer? Jag har klippt ut en liten liten bit ut två bilder. Det svarta är resten av bilden, om det nu är till nån ledtråd?


Det svartmålade är resten av bilden, klicka för att förstora!! 

Öhhh va ?

Det svartmålade är resten av bilden, klicka för att förstora!! 


Alla som kan lösa min lilla "måndags-gåta" får en kram.
Dom rätta svaren pupliceras senare idag...

Ha en toppen måndag
So long!

Blogglista.se

Knas -jag vet!

2009-05-10 @ 21:32:02
Efter att ♥Neo♥ hade tagit en lååång vila i förmiddags jallade vi oss iväg till Nathalie. Skulle ta en genväg genom skogen som såklart blev en senväg... :S Måste lära mig att man inte kan gå överallt med barnvagn. Men efter lite terrängkörning och blöta fötter kom jag till slut fram till Nathalie.
Där va även Emelie med sina gullungar Hugo och Filippa. Sen kom även Anna och Lilla E dit. Och Nathalies sötnos Wilmer va såklart hemma oxå. ^)
Det bjöds på god fruktsallad som vi morsor smaska i oss, medans kidsen lekte. För mig och ♥Neo♥ blev det dock en väldigt kort visit eftersom jag skulle iväg på min kusin Viktorias dansuppvisning. Tur att jag kör som en gudinna, wrooooom genom staden. (VAAAA?) Så vi hann i tid, tjohooo... :D
Kusin vitamins dansgrupp va näst sist tror jag. Undertiden vi väntade fick vi kika på dom andra bidragen... Några sög medans andra rockade. Vikkan rockade såklart!

Som ni säkert märker så har jag typ damp, därav detta oseriösa och konstiga inlägg. Ska lägga mig i tid ikväll, så kanske jag kan sova bort dampen. *note*

Kram på er! Blogglista.se

Good Morning Sunshine!!

2009-05-10 @ 07:35:23
Yes! Än så länge skiner solen... Hoppas det håller i sig hela dagen! :D

Fruksten är uppäten och Lilleman nöjde sig inte med gröt, utan tryckte i sig två mackor med smör oxå... :P Gott!! Mammas mack-monster!! *love*
  

Neo♥ kikar på Dora (tv4). Undra om han fattar nått?
Han sitter dock alldeles för nära tv:n. Får gå och flytta på honom... *hmm*


Nu ska jag bädda sängar, sen in i duschen...
För att senare gå till Nathalie på "mamma-träff".
Vad ska ni hitta på en solig söndag dom denna?? (: 
Blogglista.se -Förutom att rösta på min blogg alltså...? Blogglista.se

NEOagrafallet?

2009-05-09 @ 18:39:21
Seriöst!! Det bara forsar dräggel ur Lillemans mun alltså... :S Vi byter f-n "dräggel scarf" typ en gång i halvtimmen. -Tur att man har några att byta med!

Denna haklappen hann sitta på i ca 20 minuter innan den va pisseblöt!!


Dom som "bara" är blöta hänger på tork, redo för att användas (igen),
 medans ett gäng ligger i tvätten... Hahaha! Laughing



Kanske borde göra en "Lika Som Bär" med ♥Neo♥ och Niagrafallet??

*harrt*
Hoppas ni får en trevlig lördagkväll... Kram kram!
Fortsätt rösta vettja!
(:
Blogglista.se

Bedtime Bath

2009-05-09 @ 09:22:26


Någon mer än jag som testat Natusans "Bedtime Bath" ← badskum till sitt/sina barn? Jag fick två små prov-flaskor med i Lillemans halvårspaktet från Libero. Och har nu köpt en stor flaska... Den är kanon bra!!
Innan har vi bara kört Natusans badolja och ACO´s baby shampo, men med lite skum i badkaret blir allt mycket roligare...


...som ni kan se! *love*

Så här skriver Natusan själva om Bedtime Bath:

Bedtime Bath är milt rengörande med en doft av lavendel och kamomill och andra naturliga essentiella oljor. Den milda lavendeldoften har en rogivande effekt och kamomill är känt för sina lugnande egenskaper.

Bedtime Bath fyller flera funktioner - förutom att tvätta rent är ett bad ett utmärkt sätt för små bebisar att komma till ro på kvällen.

Produkten tillsätts när badvattnet tappas upp och tack vare NO MORE TEARS®- formulan är den lika mild mot ögonen som rent vatten.

Bedtime Bath kan användas även på känslig hud och har märkningen "Dokumenterat mild".


"Yehe right?" Tänker ni säkert... Men jag lovar, den funkar!! -Iaf på ♥Neo♥, han somnar på 2 minuter och sover heeela natten (ca 18.00-07.00) efter ett "Bedtime Bath". Visserligen sover han nästan alltid bra... Men just läggningen går på nolltid efter att han plaskat runt i "lavendel och kamomill och andra naturliga essentiella oljor". Måste erkänna att till och med jag brukar bli lite dåsig av att sitta bredvid badkaret. Hahaha...


 


Så ett tips till alla er (?) som har svårsomnade barn är att testa Bedtime Bath innan nattningen. Om ni inte redan gjort det vill säga??


Ni vet vad ni ska göra...
Blogglista.se Blogglista.se Blogglista.se

Tråkdag!

2009-05-08 @ 20:14:54
Blev varken Liseberg eller Universeum idag. Däremot blev det en sväng till mamma/mormor, M skulle hjälpa henne med datorn (hon är typ IQ fiskmås när det gäller datorer). Det tog längre tid än vi trodde, därav ingen "familjeutflykt". Men va fan... Både Liseberg och Universeum står nog kvar ett tag till, så det va ingen fara på taket.

Har faktiskt inget vettigt att blogga om... Men jag måste bara slänga ut en bild på ♥Neo♥ när han lånade mormors brillor, hahaha!! Snyggve!! ROFL


Fortsätt rösta på min blogg!! Rolling Eyes
Blogglista.se

Lätt som en plätt!

2009-05-08 @ 19:28:48
Uppdrag barn (World childhood foundation) har nu en kampanj tillsammans med Vattenfall, där Vattenfall går in och skänker 20kr till Uppdrag barn för varje bloggare som länkar till deras sida.

Jag tycker att ALLA som har en blogg ska göra detta. Det varken kostar eller tar tid, bara kopiera detta inlägg och publicera... Lätt som en plätt!
När du är klar så går du in på twingly.com och "pingar" din blogg!

Blogglista.se Blogglista.se Blogglista.se

Svenska Hjärtan!

2009-05-08 @ 07:48:43
God morgon!
Fredag igen... Skönt för dom flesta, men i vårat fall är det lagom kul, eftersom M har varit ledig sedan i onsdags. Men imån börjar han jobba igen. *hmm*

Neo♥ vaknade tidigt idag, redan vid 6. Trött som faan är jag, men men... Jag piggnar nog till snart! O_o 
Dagens plan är att åka till Liseberg om det är uppehåll annars blir det Universeum. Just nu regnar det faktiskt inte, men det känns som regnet hänger i luften. Så det blir antagligen det sistnämnda alternativet. ^)

För snart tre år sedan träffades jag och ♥Maggie♥ *love* innan dess trodde jag att jag skulle förbli singel i resten av mitt liv. Sorgligt va??
I vilket fall som helst så lyssnade jag typ jämt på denna ↓ låten. Den fick mig att "hålla modet uppe". Fuck va klychigt detta låter! *blush* Men så är det iaf.
Har gått och nynnat på den nu på morgonen, så nu tänkte jag att även ni kunde få den som klister på tungan... *hah* Moohaahaahaa!!  Enjoy!


♥ Lasse Lindh - Svenska Hjärtan ♥
Visst är den bra??

Keep voting for my blog...
Blogglista.se

Lite av varje...

2009-05-07 @ 20:28:45
Innan vi åkte till Rusta förut, våldgästade vi Anna och Elvira. Dom bor ju grannar med Rusta, så det blev ändå  ingen omväg... Även Emelie och Filippa va där. :D Så medans barnen busade på golvet, fikade vi vuxna. (Vad konstigt det låter att kalla sig själv för vuxen! Haha...) Sen flyttade även vi ner på golvet. Alltid lika roligt att se dom röja omkring och "leka" med varandra. ^)
Neo♥ lånade Lilla E´s Bobby Car, sen lekte dom lite i hennes nya tält som hon fick i present. ♥Neo♥ hittade även en stooor "öl flaska", hihi...
(Klicka för att förstora...)
   
   

Väl på Rusta, fick vi köpt ett nytt sopset. Något torkställ blev det dock inte, eftersom pappa ringde och sa att han hade ett hemma. Tur att man "annonserar" det man behöver köpa här i bloggen innan... :D Hahaha!!
Och som vanligt när man är på Rusta, blev det massa annat smått och gott. *hmm*

När vi kom hem igen var det dags för Lilleman att käka. Han har så smått börjat öva på att äta själv... Det går väl sådär. *iih* Tur att man har tvättmaskin!!

  
Men, övning ger färdighet... Eller hur Nathalie?? :P

Nä, nu ska jag knäcka en kapsyl... Vi har "lillördag" här hemma nämligen, eftersom ♥Maggie♥ jobbar helgen. -Som vanligt! *frown*

Ni glömmer väl inte att rösta??
Blogglista.se

Regn regn regn!

2009-05-07 @ 10:47:25
Från att ha haft kanon (sommar) väder förra veckan, så har det nu övergått till att regna, regna och regna lite till. Visserligen har det klarnat upp framåt eftermiddagen dom andra dagarna. Men nu börjar det kännas lite tråkigt! Alla som har småbarn vet ju att det är förmiddagar och mitt på dagen, är tiden man "lever för". Hahaha! Eller är det bara jag??
Fick iaf min efterlängtade sovmorgon idag, M tog ♥Neo♥ i morse. (Han är för ovanlighetens skull ledig!) Så jävla skönt att få sova ut.
Nu sover både M och Lilleman. När dom vaknar blir det en sväng till Rusta, måste inhandla ett nytt torkställ att hänga tvätt på, det andra har brakat ihop. Skulle även behöva ett nytt sopset. Även det har gått sönder! Hur fan lyckas vi?? Hmm!!

BTW, köksstolarna är numera någon slags "hinderbana" (?) för Lilleman. Han kryper in under köksbordet för att sedan klättra och kravla igenom alla stolarnas nedersta pinne. Ser tok-roligt ut! Hahaha!! Småbarn roar sig lätt, eler hur var det nu??
Mammas sötplutt!!


Hoppas ni får en trevlig dag, trots regn! Kram på er...
Fortsätt att rösta vettja!
Blogglista.se

ÖF & Sushi

2009-05-06 @ 21:18:10
Det känns lite tjötigt att blogga om mina onsdagar, eftersom dom oftast ser likadana ut. *blush* Sorry! Men i vanlig ordning blev det iaf öppna förskolan i partille, med Anna och Elvira. Lika trevligt som vanligt. :D Lite mindre folk än vanligt bara... Antar att det trista regnvädret höll kvar dom hemma?? *hmm*
När vi kom ut igen hade regnet avtagit och solen lyckades tränga sig igenom molnen. ^) Det blåste dock isvindar, så vi sprang snabbt in på sushi restaurangen och åt lunch. Lika gott som vanligt!
Sen blev det en liten promenad och därefter hemgång för min del.

  
   

Väl hemma, va det bara att vända igen... Kyl, frys och skafferiet ekade tomt, så vi åkte och handlade. Känns fan inte som att man gör annat än att handla och fylla på, handla och fylla på, handla och fylla på... *frown* Suck!!

Sen va tanken att jag skulle promenera Vår Ruset med kollegorna, men min huvudvärk sa åt mig att hoppa den och lägga mig på soffan. *blush*

Nu kikar jag på Grey´s. "Paus blogga" is the shit, när man har laptop! :D Adios!

Fortsätt att rösta!!
Blogglista.se

Absolut Välling T-shirt

2009-05-06 @ 17:52:10
Efterlysning!!
Är det någon som vet vart man kan köpa en sån här t-shirt??

Det går lika bra med body!!
Skulle bli jätte tacksam om nån tipsade mig om det...
Neo♥ vill nämligen gärna ha en sådan!! ^)

Ni vet vad ni ska göra...
Blogglista.se

Tandläkar- och dagisbesök!

2009-05-05 @ 19:39:20
Hej å hå... Vilken dag! (Som vanligt)

Som ni kanske läste i morse, så slog ju ♥Neo♥ sig så han började blöda rätt kraftigt i munnen. Vi visste inte om det va tänderna som kommit till skada eller om det "bara" va ett sår på insidan av läppen. Men vi tog det säkra före det osäkra och bokade en tid hos tandläkaren. ♥Neo♥ har alltså varit hos tandläkaren idag för första gången...
Det va dock ett väldigt kort besök, eftersom det såg fint ut. Vad hon (tandläkaren) kunde se med blotta ögat, så var tänderna inte skadade. Däremot hade hans "sträng" under läppen gått av - därav allt blod!! (frenulum heter den tydligen och man har även en under tungan. överkurs: killar har även en frenulum på penisen, vid ollonet! hmmm...)
Skulle han däremot sluta äta eller/och dricka, samt om tänderna ändrade färg, skulle vi komma tillbaka med honom. Men hon tyckte det va onödigt att röntga när allt såg fint ut.
Det lilla såret som är under läppen, där "stängen" ska sitta (som nu hänger löst och ser allmänt läskig ut) ska jag badda med Hexident, 2 gånger om dagen i 5 dagar. -För att hålla borta bakterier!

Förutom ett besök hos "käftis", så har vi även besökt två dagis (jag vet att det heter förskola!!) idag. Han ska visserligen inte börja förens i januari och då har han antagligen en plats hos Lilian som ska bli dagmamma. Men OM nått skulle strula eller om vi skulle flytta från kortedala, så känns det skönt att ha en kö plats till dom kommunala förskolorna. Och innan jag gör mina val vill jag gärna kika runt, så jag vet vad det är för ställe. Bara tanken av att ens lämna bort honom hela (?) dagarna gör mig fan gråtfärdig. Men det är ju så det funkar...

I vilket fall som helst, så verkad båda förskolorna helt ok. Den ena hade små lokaler men en jätte fin och mysig gård. Medans den andra hade stora lokaler med många rum och en tråkig utegård. GAAAHAA!! Man kan verkligen inte få allt här i livet va?? *hmm*
Nu hoppas jag att vi inte ens behöver placera honom på ett dagis, utan håller tummarna för att allt "funkar" med Lilian. Det känns som Lilleman lätt kan "glömmas bort" i en så stor grupp som det är på dagis. Hmm... Nåja, den dagen den sorgen. Det är ju trots allt, låååångt kvar till januari. Eller?
BTW, visst blev han söt i sina "Älskade Hjärtegryn" -kläder?? *love*

En favorit är att "hångla" med sin egen spegelbild... *kiss* 

 
Hmm! Bör jag vara orolig? O_o

Nu ska jag ta mig ett glas nyponsoppa i väntan på Desperate Housewives. Mys pys! ^) Vad ska du hitta på en kväll som denna??

Ni glömmer väl inte att rösta??
Blogglista.se

Mjukt paket...

2009-05-05 @ 12:43:54
Igår kom det ett mjukt paket med posten. Brunt papper med mitt namn och adress handskrivet på. Alltid lika kul och spännande att få annat än räkningar.
Jag visste redan vad som fanns i, men rev ändå upp paketet som ett barn på julafton. Hihihi... ^)
Innehållet:

 

Gjorde en "special" beställning hos Linda (Älskade Hjärtegryn), som syr så sjukt fina barnkläder. Svart plysch-mjukis-dress med turkosa muddar, stjärnor och även turkost innuti strut luvan. Så himla ♥Neo♥!! Dock något stor, eftersom jag beställde stl. 86, så det blir lagom till hösten/vintern. Mys pys!
TACK SÅ JÄTTE MYCKET LINDA!! :D

~ RÖSTA ~ RÖSTA ~ RÖSTA ~ RÖSTA ~
Blogglista.se Blogglista.se Blogglista.se

Fläskläpp!

2009-05-05 @ 10:06:45

Planen var att jag skulle få sovmorgon idag, eftersom ♥Maggie♥ inte börjar fören kl 13.15. Men strax efter att M gått upp, hör jag ♥Neo♥ gallskrika!! Crying or Very sad Och kort där efter hör jag M ropa (panik slagen): "Han dör, han dör!! Hanna, han dör!!" O_o Jag flög upp ur sängen och förbereder mig på det värsta...
Ute i vardagsrummet möts jag av en jätte ledsen ♥Neo♥ som blöder från munnen. :( Och M ser helt förtvivlad ut. Jag frågar vad som har hänt och: "Vadå DÖR??" -han blödde ju "bara" från munnen. M förklarar då att ♥Neo♥ har ramlat in i spisen när han klättrat och härjat, medans M fixade gröt till Lilleman. Och när han ropade på mig hade han ropat "Han blör!" (blöder) och inte "Han dör!" som jag trodde... *hmm*
När han ramlade hade han slagit i överläppen. Därav blodet och en rejäl fläskläpp! Sad Det ser även ut som att en av framtänderna fått sig en smäll. Så för säkerhetssskull ringde jag och bokade en tid hos tandläkaren. Fick tid redan idag, i eftermiddag... Skulle ju vara typiskt om han skadat tänderna redan, när dom knappt vuxit ut!
Så nu håller vi tummarna för att tänderna inte tagit någon skada! *iih*


Hoppas ni får en trevlig dag. Kram!
Fortsätt att rösta vettja!
Blogglista.se

Första steget (stegen!!)

2009-05-04 @ 20:18:07
JAAAAA! Idag tog Neo sitt första "riktiga" steg. Min duktiga lilla kille!! 9 månader och 1 vecka, det ska antecknas i "mitt första år" -boken. :D

Det hände när jag satt på golvet framför honom, han stod upp och jag trodde han skulle sätta sig ner som vanligt och krypa sista biten till mig. Men icke!! Han tog ett litet steg och sen försökte han ta ett till, men då ramlade han in i min famn. Hihihi... Plutten!
Ringde ♥Maggie♥ på jobbet för att berätta, han måste trott att jag vunnit en miljon eller nått, för jag bara skrek! Hahaha...
Fan va löjlig man är egentligen, men det kanske är ett litet steg för männskligheten, men det är ett stort steg för Neo. :P
Sen tog han ett steg till, och igen och igen... (Ett åt gången!) Sen lyckades han ta TRE STEG på raken! Tjohoo! Så duktig så. ^)
Nu kan det ju visserligen ta ett tag innan han börjar gå på riktigt, och innan dess kommer det nog bli en och annan vurpa. IGEN! *hmm* Men innan sin 1-årsdag går han säkert. (27 juli) Eller vad tror ni??
Bilden är inte tagen idag, men han såg lika konsentrerad ut... *love*


Fortsätt att rösta på min blogg era sötpluttar!!
Blogglista.se

Mustaschkampen!

2009-05-03 @ 20:34:44
Under Maj månad har Cancerfonden en "Mustaschkamp" för att samla in pengar mot prostatacancer, som är den vanligaste cancerformen i Sverige. :S
Förutom att skänka pengar till kampanjen och insamlingen kan man odla mustasch för att visa sitt stöd... Nu kan ju inte jag odla mustasch, eller?? O_o Inget jag tänker försöka mig på iaf. Så jag tänkte skänka en slant!
Neo♥ däremot går i sin pappas fotspår och har odlat lite, hehe... Laughing
Jag föredrar nog den "vanliga" ♥Neo♥,
utan mustasch, men visst blev han söt?
*love*

Eller varför inte gå ett steg längre och lägga till lite skägg oxå?? ^)

För er som oxå vill "odla" mustasch men har lika klen skäggväxt som ♥Neo♥, så kan ni gå in på picnik och redigera era bilder!
Eller vill ni skänka pengar till cancerfonden?
Gå in på
www.cancerfonden.se

Fortsätt rösta på min blogg!!
Blogglista.se

Far & Son

2009-05-02 @ 20:47:04
Eftersom ♥Maggie♥ har jobbat 7 dar i streck, så va planen att vi skulle hitta på nått skoj idag när han va ledig. För imån jobbar han igen! *hmm* Men istället för att hitta på nått alla tre, så åkte ♥Neo♥ och pappa ♥Maggie♥ iväg till Allum, medans jag stannade hemma och städade. Det va riktigt snuskigt här måste jag erkänna, dammråttorna jagade varandra och det låg saker överallt. :S
Men efter att jag gått lös med min rosa dammvippa, damsugaren och moppen är det nu skinande rent! :D Så jävla skönt med ett rent hem för omväxlings skull... Fast om några dagar är det väl lika stökigt igen! *iih* Puh! Men, men... Den dagen den sorgen.
Far och son hade iaf haft det trevligt på Allum under tiden. ♥Maggie♥ hade bland annat shoppat kläder till Lilleman. ^) En jätte fin "Emil i Lönneberga" t-shirt (ECO) från Lindex och en byxa och t-shirt från KappAhl.

 

Emil t-shirten är från "stora barn" avdelningen och fanns som minst i stl 86/92. Den är jätte stor, men tids nog växer han ju i den. Det fanns även en annat variant, när Emil står på händer, med blåa "kanter" på t-shirten. Blir nog att köpa även den när nästa lön kommer. :P Så söt!!

För att inte helt "slänga bort" det vackra vädret(?), så blev det en sväng till lekplatsen när städningen var klar. Men det blev en väldigt kort visit, eftersom det blåste isvindar!! O_o Burr!! Så det blev innomhuslek resten av dagen.




Nu har vi käkat flintastek och potatisgratäng!  Smaskens!
Och nu är det dags att hoppa ner i soffan och kika på tv...
Ha de fett ap svett!

Ni glömmer väl inte att rösta på min blogg?
Blogglista.se

Fantasi kompaniet

2009-05-02 @ 20:46:38
Nu är jag med i ännu en tävling... (:

"Jag är med och tävlar hos Tess om ett presentkort på 500:-
ifrån
fantasikompaniet va med du med och tävla HÄR"

Som vanligt håller ni tummarna och röstar va?? ^^
Blogglista.se Blogglista.se Blogglista.se

Hej Sverige!

2009-05-02 @ 09:26:11
Igår träffade jag och ♥Neomorfar en sväng på Angereds Centrum. ^) Vi kikade lite i dom få affärerna som finns där och handlade på Maxi.
Morfar köpte även en tvådelad (Shorts och t-shirt) Sverige pyjamas till prinsen, på KappAhl. Vi kommer dock inte att använda den som pyjamas, utan som vardagskläder... Eller vad man nu kallar "vanliga" kläder för? *hmm*
Gullig blev han iaf... Har ni sett någon sötare "fotbolls huligan"?? *love*

 *kjerlek*Tack så jätte mycket morfar!!*kjerlek*

Igår började ♥Neo♥ visa "hur stor han är".
Varje gång vi frågade "Hur stor är du Neo?"
så stäckte han upp armarna i luften och flinade med hela ansiktet. *tihi*
 
Sötplutten!

Nu är det dags för frulle, sen får vi se vad som händer. Det blir någon form av utomhusaktivitet iaf. Solen skiner och det ser redan jätte varmt ut. :D

Ni glömmer väl inte att rösta på min blogg?? *frown*
Blogglista.se Blogglista.se Blogglista.se Blogglista.se Blogglista.se

Neo har flyttat hemifrån...

2009-05-01 @ 21:32:58
...och skaffat sig ett litet hus i sandlådan! *tihi*

"Välkommen hem till mig mamma!"

(Klicka på bilderna för att se dom större!)
   


Idag när vi va uppe på lekplatsen va det inte gunga eller äta sand *hmm* som va favoritsysselsättningen. Han hittade nämligen det lilla huset mitt i sandlådan. Och det va spännande kan jag lova er!



Nu sitter jag och kikar på "humorgalan" på 4:an (med laptopen i knät). Det är så hemskt att se alla stackars barn runt om i världen som varken har föräldrar, mat eller kläder. :( Usch!
Snacka om att det gör ont i mammahjärtat! *blush* Man vill bara adoptera allihopa och ge dom massa kärlek, värme och hopp... *hart*


Fortsätt att rösta på min blogg!
Blogglista.se
KLICKA HÄR FÖR ATT RÖSTA!!

Tore Skogman??

2009-05-01 @ 16:22:54
Medans Lillemans tänder i nerekäken fortfarande är två "risgryn" så har dom två tänderna i överkäken tagit fart och kommit ut ordentligt...
 

Men nu börjar jag undra om det ska få plats en till tand imellan dessa två???? O_o För det är ett STORT mellanrum, som ni kanske ser? Hmm...
Är det för att dom andra tänderna inte har kommit och "knuffat" ihop framtänderna eller kommer han se ut som Tore Skogman tro? *tihi*

Visserligen är det ju "bara" mjölktänderna, men ändå!! :S Han kommer ju såklart vara världens sötaste ändå... Men lite roligt kommer det allt se ut.
OM det nu skulle vara så att han blir en liten gluggis, även när dom riktiga tänderna kommer, så finns det ju som tur är tandställning. Very Happy
Eller så lägger man ut flera tusen, för att få ett "najs smajl" över en natt... :P

Eller tror ni Zlatan fixade sin glugg med tandställning?? Hmm...?  *hmm*

Fortsätt att rösta! KLICKA HÄR!
Blogglista.se
Blogglista.se

~ Tack Tack Tack ~

2009-05-01 @ 11:54:46
I brist på annat att blogga om, så tänkte jag passa på att TACKA alla er som
röstar på min blogg dagligen! (Och ni som röstar ibland oxå!!) Ni är bäst... ^)

Hoppas ni fortsätter läsa och rösta på min blogg! (:
♥ ♥ ♥
Blogglista.se
KLICKA HÄR FÖR ATT RÖSTA!!

Första Maj

2009-05-01 @ 08:29:33

Gick inte April lite väl fort?? O_o
Hmm...? Nåja, nu är det Maj vare sig vi vill eller inte!
Men det är väl klart att vi välkomnar denna underbara försommar månaden med öppna armar??
Är det nån mer än jag som köpt årets majblomma?
← Den va ju så rosa och fin, så jag kunde inte motstå... Sen går ju pengarna till "välgörande ändamål" oxå, så det är ju nästan självklart att man köper en... Eller?
BTW, när jag var liten så brukade vi lura varandra första maj. (OXÅ! -Förutom 1 April alltså...)
"Maj Maj måne, jag kan lura dej till Skåne!"
Gör/gjorde ni oxå det??


Mammas lilla pyjamas monster, som förövrigt verkar vara
på bättre humör idag, leker med sin tygblomma. *love*
 

Ha en trevlig första maj, för det ska jag ha... :D

Ni glömmer väl inte att rösta??
Blogglista.se

Älskade Hjärtegryn! (tävling)

2009-05-01 @ 08:22:07
Nu är jag med och tävlar i Lindas blogg
om ett par jätte fina muddbyxor till ♥Neo♥.
  
Älskade *hart*-Gryn!
Vill du oxå tävla?? KLICKA HÄR!! (:

Fortsätt att rösta vettja!!
Blogglista.se